Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σχολαστική η τήρηση των κανόνων μετά τις καταγγελίες-«φωτιά»

Τεταμένο παρουσιάζεται το κλίμα εν όψει του δεύτερου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Ο χρόνος για την εσωκομματική κούρσα τελειώνει με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Νίκο Ανδρουλάκη να ανταλλάσσουν τα τελευταία τους καρφιά, με την αντιπαράθεση να επικεντρώνεται στα αποτελέσματα του πρώτου γύρου για τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός άφησε αιχμές για παρατυπίες.

Για αυτό το λόγο οι 270.000 που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή έχουν λάβει ένα ειδικό εγχειρίδιο από την ΕΔΕΚΑΠ το οποίο περιέχει ένα αυστηρό μήνυμα με αποδέκτη τις εφορευτικές επιτροπές.

Αναφέται χαρακτηριστικά ότι δεν θα επιτραπεί να συνεχιστεί η διαδικασία αν σταματήσουν να λειτουργούν τα τάμπλετ και τηρηθούν κατά γράμμα τους κανόνες, προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η εγκυρότητα της διαδικασίας.

Επιπλέον, όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο μπορούν να καταθέσουν την ψήφο τους και αυτή την Κυριακή σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, ενώ δεν θα πληρώσουν κάποιο αντίτιμο με την αναζήτηση του να πραγματοποιείται μέσω ΑΜΚΑ.

Πηγή: skai.gr