Γραμμή άμυνας στις αποκαλύψεις για την Attica Bank διαμορφώνουν στο Μαξίμου

Γραμμή άμυνας στις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για την Τράπεζα Αττικής και τον υπέρμετρο δανεισμό του Χρήστου Καλογρίτσα προσπάθησαν στήσουν σε κυβερνητική σύσκεψη χθες Τετάρτη το βράδυ στο Μάξιμου ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, που επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη μαζί με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

Στη σύσκεψη μετέσχαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος όπως ο διευθυντής της της ΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης, η γραμματέας της ΚΟ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και οι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Χρήστος Μαντάς, Σωκράτης Φάμελλος και Φωτεινή Βάκη.

Ο κ. Σπιρτζης μάλιστα ανέβαλε αργά χθες το βράδυ τη συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγείλει για σήμερα όπου θα έκανε ανακοινώσεις για τον χάρτη συχνοτήτων επικαλούμενος επείγον ραντεβού του στις Βρυξέλλες.

Ο διευθυντής της ΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης που συμμετείχε στη σύσκεψη τόνισε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ότι συζήτησαν και για την επιθετικότητα, όπως την χαρακτήρισε, των τελευταίων ημερών εναντίον της κυβέρνησης, αλλά πρόσθεσε πως «αυτό που έχει σημασία είναι τη Δευτέρα να πληρωθούν τα χρήματα από τους τέσσερις υπερθεματιστές».

«Τη Δευτέρα οι υπερθεματιστές θα πρέπει να καταθέσουν ρευστό χρήμα, ακόμη και αν καταθέσουν τη χρυσή μασέλα της γιαγιάς τους δε με ενδιαφέρει αυτό», δήλωσε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

Πηγή: skai.gr