Ζαχαριάδης για αδειοδότηση: Η νομιμότητα θα ισχύει για όλους

«Η νομιμότητα θα ισχύσει για όλους. Εγώ δεν ξέρω τι έχουν υπογράψει και τι όχι» τόνισε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης αναφερόμενος στη δήλωση πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών τηλεοπτικών αδειών που ενέκρινε με την υπογραφή του ο Γ.Γ. Ενημέρωσης Λεύτερης Κρέτσος.

«Το Ελληνικό προχωράει, μια σύμβαση την οποία ψηφίσαμε 220 βουλευτές και θα προχωρήσει μια χαρά» επισήμανε δε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, και στην κυβέρνηση, για την ιδιωτικοποίηση. Αν μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί να μην τα βελτιώσουμε;» διερωτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας που ξανανοίγει, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι σήμερα η χώρα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα. «Μακάρι να είχε φτιάξει και η Ελλάδα δομές υποδοχής προσφύγων και μεταναστών» τόνισε.

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετείχε στη σύσκεψη του Μαξίμου για την Attica Bank, τόνισε ότι συζήτησαν και για την επιθετικότητα, όπως την χαρακτήρισε, των τελευταίων ημερών εναντίον της κυβέρνησης, αλλά πρόσθεσε πως «αυτό που έχει σημασία είναι τη Δευτέρα να πληρωθούν τα χρήματα από τους τέσσερις υπερθεματιστές».
Πηγή: skai.gr