Βέττας: Ας καταθέσουν και τη μασέλα της γιαγιάς τους οι υπερθεματιστές

Τη Δευτέρα οι υπερθεματιστές θα πρέπει να καταθέσουν ρευστό χρήμα, ακόμη και αν καταθέσουν τη μασέλα της γιαγιάς τους δε με ενδιαφέρει αυτό, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

«Υπάρχουν προθέσεις σχεδόν όλοι οι επενδυτές (στα κανάλια) να βρουν χρήματα από διαφορετικές πηγές» δήλωσε δε.

«Είναι μέλος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Καλογρίτσας; Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Καλογρίτσας, ποσώς με ενδιαφέρει (...) αν αποδειχθεί οτιδήποτε για οποιονδήποτε να ακολουθήσει (το θέμα) τη δικαιοσύνη» τόνισε πάντως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστήριξε δε ότι θα συνέφερε την κυβέρνηση να δώσει περισσότερες άδειες με χαμηλότερο τίμημα αν ήθελε να ενισχύσει τη διαπλοκή. Η αδειοδότηση, όπως πραγματοποιήθηκε, είναι επένδυση δήλωσε ο κ. Βέττας.

«Οι προηγούμενες κυβέρνησης δημιούργησαν και κάνανε τη διαπλοκή» συμπλήρωσε.

Κεδίκογλου: Εσκομπάρ

Η αναφορά του κ. Βέττα ότι δεν τον νοιάζει πού θα βρουν τα χρήματα οι υπερθεματιστές προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος υπενθύμισε τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος είχε ζητήσει μέσω του ΣΚΑΪ να διασφαλιστεί ότι «δεν θα πάρει τηλεοπτική άδεια ο Εσκομπάρ».

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάποιος παίρνει δάνεια με βοσκοτόπια αλλουνού που έχει κόκκινο δάνειο...» αυτή η υπόθεση ζέχνει και δείχνει το ανήθικο πλεονέκτημα της «πρώτης φορά Αριστερά κυβέρνησης» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ. Ο βουλευτής ανέφερε ότι ο διαγωνισμός δεν είχε καμία διαφάνεια, και έχει ακυρωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάποιος παίρνει δάνεια με βοσκοτόπια αλλουνού που έχει κόκκινο δάνειο...» αυτή η υπόθεση ζέχνει και δείχνει το ανήθικο πλεονέκτημα της «πρώτης φορά Αριστερά κυβέρνησης» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δεν είχε καμία διαφάνεια, και έχει ακυρωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Πηγή: skai.gr