Ανδρουλάκης: Ο Μιχάλης Κατρίνης επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής θα αναλάβει ο βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, μετά από πρόταση του νέου πρόεδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά την εκλογή του. 

Ο Μιχάλης Κατρίνης θα είναι επικεφαλής της ΚΟ και θα αντικαθιστά τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο στη Βουλή, αφού δεν είναι βουλευτής στην εθνική αντιπροσωπεία, αλλά ευρωβουλευτής.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ αναπληρώτρια αναλαμβάνει η Νάντια Γιαννακοπούλου. Για τη θέση της γραμματέωςτης ΚΟ ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρότεινε την Ευαγγελία Λιακούλη και τον Γιώργο Αρβανιτίδη για αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ.

«Πηρά ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή να προχωρήσουμε ενωμένοι με μια εντολή προοπτικής για την παράταξη». «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» επανέλαβε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. 

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε μεγαλύτερη, ισχυρή τη Δημοκρατική Παράταξη». 

Δεσμεύθηκε για ένα σύγχρονο προγραμματικό λόγο που θα βασίζεται στην ιδεολογία της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας που θα δίνει απαντήσεις στις ανισότητες. 

Πηγή: skai.gr