Κλείσιμο

Στείρωση για 330 εκατ. Αμερικανούς από σήμερα λόγω 5G – Δεν έμαθαν τα νέα από Καλαμάτα

Του Στέλιου Κάνδια

Αυτές τις ώρες, αυτές ακριβώς τις στιγμές που διαβάζεις αμέριμνος τούτο το κείμενο αγαπητέ αναγνώστη, ένα ειδεχθές, ένα ασύλληπτο έγκλημα συντελείται στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Σε μαζική αυτοκτονία; “αυτογενοκτονία;” -πείτε το όπως θέλετε- αποφάσισαν να υποβληθούν από τις 6 Δεκεμβρίου εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες. Σε μια απόφαση που υπερβαίνει τα όνειρα (ή μάλλον τους εφιάλτες) κάθε Αδόλφου και κάθε Στάλιν, το όνειρο κάθε φιλμικού σατανικού κακού όπως ο Έρνστ Μπλόφελντ, οι Αμερικανοί αποφάσισαν την ίδια τους την αυτοκαταστροφή. Tα Αμερικανάκια γίνονται εκούσια πειραματόζωα, απίθανοι Χαλκ, στειρώνονται οικεία βουλήσει. Την ίδια στιγμή που το ηρωικό γαλατικό χωριό της Καλαμάτας σήκωνε το φλάμπουρο της λευτεριάς από το “5γκ” (όχι τζι, “γκ” όπως λέμε γκαγκά) ώσαν νέα Αγία Λαύρα του θρύλου, οι Αμερικανοί κώφευαν στο μήνυμα της αντίστασης, και οδηγούνται ανεπίστρεπτα στην αυτοκαταστροφή...

Όπως έχει ανακοινώσει η T-Mobile (ο αμερικανικός πάροχος τηλεπικοινωνιών έχει 85 εκατομμύρια πελάτες, βάλε όμως ότι αυτοί έχουν οικογένειες ενώ σκέψου ότι με τις σατανικές συχνότητες θα πάρει η "μπάλα" το σύνολο του πληθυσμού - 330 εκατ. Αμερικανούς) από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου καλύπτει με 5G πάνω από 5.000 πόλεις και κωμοπόλεις, με το σήμα να μπορεί να λειτουργεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ίσως τη γλιτώσει κανείς αν μπει σε ψυγείο όπως ο Ιντιάνα Τζόουνς. 

Να 'ταν όμως μόνο ο αμερικανικός πληθυσμός... Τα δίκτυα “5γκ” εξαπλώνονται σαν την πανούκλα το Μεσαίωνα. Κίνα, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ευρώπη! (η Βόρεια Κορέα είναι ασφαλής προς το παρόν, έχουν άλλα θέματα εκεί) Έως το 2025 σχεδόν το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει πρόσβαση σε 5γκ δίκτυα και υπηρεσίες! Αποκάλυψη τώρα; Μήπως υπάρχει κίνδυνος νεκροζωντανών; Γίνεται ο εγκέφαλος πουρές; Ποιος θα απαντήσει σε αυτά τα αγωνιώδη ερωτήματα; Μήπως ήδη απάντησαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας; η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας – Δημόκριτος; Eπιστήμονες οργανισμοί και ερευνητικά ιδρύματα σε Δύση και Ανατολή; Οι αρμόδιες ανά τον κόσμο κρατικές αρχές που άναψαν “πράσινο φως” για 5γκ; Πφφφ ας γελάσω! Εδώ έχουμε δικηγόρους, δημοτικούς συμβούλους, και τον Νικόλα τον κομμωτή απέναντι (χρόνια πολλά by the way) που λένε ότι το 5γκ είναι “φτου κακά”. Αυτοί ξέρουν. Την τύφλα τους. Και σε μερικά χρόνια όταν το 5G έχει γίνει καθεστώς (ανάλογες αντιδράσεις δεν είχαμε όχι μόνο για τα πρώτα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλά και για τα ραδιοκύματα;) θα ντρέπονται για τα βίντεο στα οποία σήμερα πρωταγωνιστούν. 

Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, να πούμε ότι στη Ρωσία το 5γκ συναντά επίσης έντονες  αντιδράσεις. Ξέρετε, το μέρος εκείνο που τα τεστ παρθενίας και οι εξορκισμοί είναι μάλλον καθημερινότητα. Αδελφό και ανάδελφο γένος οι Ρώσοι. Αλλά και πραγματικά ξανθό για να θυμηθούμε τα σεξιστικά στερεότυπα.

Kρίμα για την Καλαμάτα που από πόλη - πρότυπο μαζί με τα Τρίκαλα έγινε αρνητική είδηση εξαιτίας μιας μειοψηφίας πολιτών και πολιτικάντιδών της. Κρίμα για τη χώρα μας. Ο λουδισμός ήταν είναι και θα παραμείνει βασικό συστατικό στοιχείο της ελληνικής ιδιοπροσωπίας σε μια κοινωνία που αρέσκεται να κοιτά διαρκώς πίσω με συνέπεια να τρώει συνεχώς τα μούτρα της. Καίμε εγκεφαλικά κύτταρα με αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε. Και χωρίς τις σατανικές συχνότητες του “5γκ”.  

Σαν πας στην Καλαμάτα… ξέχασε το 5G.