Κλείσιμο

Αντιδρά στις απαγορεύσεις της FIFA η Δανία - Κάνει σκέψεις αποχώρησης

Σκέψεις να αποχωρήσει από τη FIFA και να μην είναι πλέον μέλος της κάνει η Δανία, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της. Γερμανία: Οι παίκτες έκλεισαν τα στόματα για διαμαρτυρία

Με τον πλέον ηχηρό τρόπο φαίνεται να είναι έτοιμη η Δανία να δείξει την απέχθειά της στους περιορισμούς - απαγορεύσεις που έχει επιβάλει η FIFA για το Μουντιάλ στο Κατάρ.
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Γέσπερ Μόλερ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, the Athletic, ανέφερε ότι ήταν ήδη στο μυαλό των υπευθύνων της, και πλέον είναι ακόμη πιο έντονη η σκέψη να αποχωρήσει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, μία κίνηση την οποία φέρεται να εξετάζουν και άλλες χώρες-μέλη της.

«Δεν είναι μια απόφαση που έχει ληφθεί, τώρα. Είναι κάτι ξεκάθαρο εδώ και καιρό» ανέφερε για το ενδεχόμενο αποχώρησης και πρόσθεσε: «Το έχουμε σκεφθεί και στο παρελθόν. Πρέπει να αναρωτηθούμε εάν μπορούμε να επανακτήσουμε την εμπιστοσύνη της FIFA. Πρέπει να σκεφτούμε τι έχει συμβεί και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε μια τακτικη», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr