Κλείσιμο

Ο Ριτσάρλισον «χτύπησε» τατουάζ Ρονάλντο, Νεϊμάρ… και τον εαυτό του

Μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Μουντιάλ, ο Ριτσάρλισον αποφάσισε να κάνει τατουάζ τον θρυλικό Ρονάλντο της «σελεσάο» μαζί με Νεϊμάρ και... τον εαυτό του

Μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία για το Μουντιάλ και τη φάση των «8», ο Ριτσάρλισον αποφάσισε να «χτυπήσει» τατουάζ τα πρόσωπα των Ρονάλντο, Νεϊμάρ και... του εαυτού του.

Ριτσάρλισον


Όπως φαίνεται στα αριστερά απεικονίζεται ο «R9», στο κέντρο ο ίδιος και στα δεξιά ο Νεϊμάρ, με μια σημαία της Βραζιλίας να βρίσκεται πάνω από αυτούς και τον δεξιό του ώμο.

Ριτσάρλισον


Στην άλλη πλευρά υπάρχει η φράση «Πελέ έκανες τη Βραζιλία να χαμογελάσει» γραμμένη στα πορτογαλικά. Το σχέδιο ολοκληρώνεται με την μορφή του ίδιου στο ύψος της μέσης σε μικρή ηλικία να φοράει τη φανέλα με το νούμερο «9» κοιτώντας στις μορφές πιο πάνω... σαν άλλο «Όρος Ράσμορ».

Ριτσάρλισον

Ο ίδιος είχε εκφράσει τον θαυμασμό του στον Ρονάλντο με δάκρυα στα μάτια σε συνέντευξη προ ημερών, μαθαίνοντας του και τον πανηγυρισμό «περιστέρι», αγγίζοντας τα πόδια του στο τέλος για να πάρει λίγη από τη «μαγεία» του.

Πηγή: sport-fm.gr