Μουντιάλ 2022: «Ξεκρέμαστοι» έμειναν εκατοντάδες οπαδοί του Μαρόκο - Ακυρώθηκαν ξαφνικά οι πτήσεις προς Ντόχα

Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή από την εθνική αεροπορική εταιρεία Royal Air Maroc χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια εξήγηση

Συντετριμμένοι είναι εκατοντάδες Μαροκινοί οπαδοί που ήθελαν να ταξιδέψουν στο Κατάρ για να παρακολουθήσουν ζωντανά την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει στα ημιτελικά του Μουντιάλ με τη Γαλλία σήμερα, Τετάρτη.

Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή από την εθνική αεροπορική εταιρεία Royal Air Maroc.

Η Βασιλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Μαρόκου υποσχέθηκε να δώσει στους φιλάθλους 13.000 δωρεάν εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας με τη Γαλλία. Ωστόσο, την Τετάρτη αξιωματούχοι του Κατάρ φαίνεται πως μπλόκαραν τις πτήσεις, σύμφωνα με το BBC.

«Μετά τους τελευταίους περιορισμούς που επιβλήθηκαν από τις αρχές του Κατάρ, η Royal Air Maroc λυπάται που ενημερώνει τους πελάτες για την ακύρωση των πτήσεων που εκτελούνται από την Qatar Airways», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωση στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Δεν είναι σαφές γιατί αξιωματούχοι του Κατάρ διέταξαν την αεροπορική εταιρεία να σταματήσει τις πτήσεις και το κεντρικό γραφείο επικοινωνίας της κυβέρνησης δεν έχει απαντήσει ακόμη σε αίτημα του BBC για σχολιασμό.

Από τις ακυρώσεις αρκετοί οπαδοί έχασαν τα χρήματά τους αφού είχαν ήδη κλείσει εισιτήρια και δωμάτια ξενοδοχείων. Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι θα τους αποζημιώσει. επιβάτες.

Πηγή: skai.gr