Πώς ο πατέρας της Ντούα Λίπα προσπάθησε να τη στείλει εν αγνοία της στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ

Η 27χρονη τραγουδίστρια λίγο αργότερα δήλωσε ότι θα αρνιόταν να παίξει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ,ενώ ο κ. Λίπα είπε ότι η κόρη του είχε άγνοια για τις επαφές του με τους διοργανωτές

Την επικοινωνία του πατέρα της Ντούα Λίπα με αξιωματούχους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και την προσπάθεια που κατέβαλε για να τραγουδήσει η κόρη του στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα daily mail. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε μηνύματα που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, αποκαλύπτουν ότι ο Ντούγκι Λίπα επικοινώνησε με τους αξιωματούχους του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είπε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στη διοργάνωση της τελετής έναρξης του τουρνουά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Σε e-mails που αποκαλύπτει η dailymail, o πατέρας της Ντούα Λίπα, ο οποίος διατηρεί πρακτορείο επικοινωνιών και εκπροσωπεί την κόρη του, προσφέρθηκε να έρθει σε επαφή μεταξύ των διοργανωτών και των μουσικών.

Στα μηνύματα περιγράφεται λεπτομερώς πώς ο γεννημένος στο Κοσσυφοπέδιο πατέρας της τραγουδίστριας, προσέγγισε για πρώτη φορά τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Τα μηνύματα, τα οποία συνεχίστηκαν για περίπου 2 χρόνια, ο 53χρονος άνδρας εμφανίζεται να λέει «εκπροσωπώ την κόρη μου» και να καυχιέται για την επιτυχία που είχε μία συναυλία της που μεταδόθηκε live. 

Ο 53χρονος μιλάει επίσης για τις επαφές που έχει με άλλους διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Κάλβιν Χάρις, η Μάιλι Σάιρους, ο Σόν Μέντες και η Καμίλα Καμπέγιο. 

Η 27χρονη τραγουδίστρια λίγο αργότερα δήλωσε ότι θα αρνιόταν να παίξει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ,ενώ ο κ. Λίπα είπε ότι η κόρη του είχε άγνοια για τις επαφές του με τους διοργανωτές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Πηγή: skai.gr