Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία βλέπει… στοχοποίηση από τη διαιτησία μετά τη νίκη 6-2 επί του Ιράν

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξέφρασε ανοιχτά την ανησυχία του για την πρώτη διαιτησία που έτυχε να έχει η Αγγλία στο Μουντιάλ, ενώ υπάρχει συνολικά φόβος για στόχευση της ομάδας

Έντονος προβληματισμός αλλά και μπόλικη ανησυχία κυριαρχεί στην εθνική ομάδα της Αγγλίας όπως και στην ομοσπονδία της χώρας σχετικά με την αντιμετώπιση της διαιτησίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στα «τρία λιοντάρια» θεωρούν πως στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στο Ιράν είδαν μια κακή διαιτησία και φοβούνται πως υπάρχει στόχευση προς την ομάδα, κάτι που μπορεί να κοστίσει στη διάρκεια του τουρνουά. Αυτό άφησε να εννοηθεί και ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σε δηλώσεις του.

«Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι χρησιμοποιηθήκαμε ως παράδειγμα στο βίντεο των διαιτητών. Αυτό που μας έδειξαν, το περιστατικό στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαγκουάιρ ήταν ένα σίγουρο πέναλτι. Ίσως υπάρχει ένα τράβηγμα από τη φανέλα στο πέναλτι του Ιράν, πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε αυτό.

»Ανησυχώ, όμως, λίγο ότι ήμασταν το παράδειγμα που δείχθηκε και πρέπει να μας εξηγήσουν μερικά πράγματα για την απόφαση που πάρθηκε στο συμβάν του πρώτου ημιχρόνου. Πρέπει να κάνουμε αυτόν τον διάλογο με τη FIFA και απλά να βεβαιωθούμε. Τα γκολ μπαίνουν και δεν ξέρουμε αν μετράνε ή όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: sport-fm.gr