Μέσι: Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, με συγκινεί αυτός ο κόσμος - Βίντεο

Όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Αργεντινή έφυγε για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας 3-0 της Κροατίας.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μετά το παιχνίδι, αναφέροντας πόσο απολαμβάνει το τουρνουά μέχρι τώρα.

«Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Είναι πολύ συναρπαστικό να το βλέπουμε όλο αυτό, τον κόσμο, τις οικογένειες. Όλο το Μουντιάλ έχει υπάρξει καταπληκτικό, όσα ζήσαμε. Τώρα θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι, που είναι αυτό που θέλαμε.

Με συγκινεί το να βλέπω αυτόν τον κόσμο. Αυτήν την οικογένεια να μας ακολουθεί. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Απολαμβάνουμε το τώρα. Έχουμε πάει πιο μακριά απ' ότι είχαμε σκεφτεί. Ζητήσαμε από τον κόσμο να μας εμπιστευθεί γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε. Την οικογένειά μου σκέφτομαι γιατί είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Τώρα θα ζήσουμε ακόμα μία μοναδική στιγμή.

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερό μου Μουντιάλ ή όχι. Πάντως, το απολαμβάνω. Είμαστε αισιόδοξοι πως αυτό το γκρουπ μπορεί να τα καταφέρει.

Έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις και άλλες πολύ καλές. Σήμερα ζούμε κάτι απίστευτο. Το απολαμβάνω μαζί με όλο τον κόσμο, όλους τους Αργεντινούς στην πατρίδα μας. Φαντάζομαι πως πρέπει να επικρατεί τρέλα».

Πηγή: sport-fm.gr