Ζωδιακές προβλέψεις από 4 έως 10 Απριλίου: Λίγο πιο ρομαντικοί, λίγο πιο ευαίσθητοι

Μία υπέροχη αστρολογική αλλαγή έρχεται να αλλάξει το τοπίο. Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς και αυτό θα μας κάνει όλους να αισθανόμαστε πιο ρομαντικοί, πιο ευαίσθητοι και πιο λίγο στην κοσμάρα μας. Θα είμαστε όλοι σαν την Καίτη Γαρμπή στο Ευαισθησίες.

Στη συγκεκριμένη ζωδιακή περιοχή λέμε ότι η Αφροδίτη είναι σε θέση έξαρσης αφού εκδηλώνει σε υπερβολικό βαθμό και τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά της. Έτσι γίνεται ιδιαίτερα συμπονετική, ευαίσθητη, αγαπησιάρα και αισθησιακή, ενώ έχει και μια διαφορετική αισθητική και οπτική για τα πράγματα, πράγμα που ενισχύει την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία. Μια απ’ τις παγίδες που έχει αυτή η θέση είναι ότι χάνει την «προσωπικότητα» της, γίνεται πολύ προσαρμοστική (και κάποιες φορές ”εξαρτητική”), αφού αν δεν ταυτίζεται με τα συναισθήματα των άλλων, σίγουρα μπερδεύεται μέσα σε αυτά και βάζει σε προτεραιότητα τα «θέλω» των άλλων. Σε κάθε περίπτωση είναι μια θέση που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αναμένεται λειτουργήσει θετικά για τα ερωτικά Ιχθύων, Καρκίνων και Σκορπιών.

Επίσης έχουμε τον Άρη που μετά την Αφροδίτη θα συναντηθεί και αυτός με τον Κρόνο, οπότε κάποια ζώδια θα νιώσουν ένα μπλοκάρισμα στην ενέργεια και τη δράση τους. Ένα τελευταίο που θα συμβεί είναι ότι ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι θα αποκαλυφθούν κάποια μυστικά που ήταν καιρό κρυμμένα.

Ήρθε η ώρα που σας λέω, διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας.

Κριός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς αναμένεται να σας δημιουργήσει διάφορα συναισθηματικά μπερδέματα και σκαμπανεβάσματα. Έτσι είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει στη ζωή σας άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν με τα οποία πιστεύατε ότι είχατε τελειώσει, αλλά «μηδένα προ του τέλους μακάριζε»… Ενδεχομένως να προκύψουν και ερωτικές σχέσεις που για τον οποιονδήποτε λόγο θα θελήσετε να τις κρατήσετε κρυφές, ενώ ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα όσον αφορά στις ισορροπίες στον εργασιακό σας χώρο. Ο Άρης για εσάς θα σας προκαλέσει ένα φρένο σε θέματα φίλων και ατόμων που ανήκετε στην ίδια ομάδα, όπως τον σύλλογο της γειτονιάς, τη θεατρική ομάδα που συμμετέχετε κλπ. Θα θέλετε δηλ. να βρεθείτε μαζί τους αλλά όλο κάτι θα συμβαίνει και δε θα τα καταφέρνετε.

Ταύρος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς αναμένεται να ευνοήσει την κοινωνική σας ζωή κι εκεί κάπου που κοινωνικοποιείστε «τσουπ» σκάνε και κάτι ερωτικές περιπετειούλες για να έχετε! Ειδικά στις 6 του μήνα είναι από τις μέρες που σας έρχονται από ‘κει που δεν τις περιμένετε, επομένως ας έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Πολύ καλή αυτή η θέση της Αφροδίτης και για να κυνηγήσετε τους στόχους σας, αρκεί να είναι ρεαλιστικοί, ενώ είναι πιθανό να δεχτείτε και υλική ανταμοιβή για τις προσπάθειες σας το προηγούμενο διάστημα. Αφού σας είπα τα ευχάριστα, ακούστε και τα μπλοκαρίσματα που για εσάς συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας σας ,θα θέλετε να ας βοηθήσει ένας συνάδερφος ας πούμε, αλλά όλοι θα σας λένε όχι. Ε, δεν πειράζει, μη σκάτε κάντε το μόνοι σας ,για να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο. Αν είστε παντρεμένοι το ίδιο θα νιώσετε και από το ταίρι σας ή τους γονείς σας.

Δίδυμοι

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο επίσης μεταβλητό (όπως εσείς) ζώδιο των Ιχθυών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για οικογενειακά θέματα, αλλά και θέματα καριέρας. Θα μπορέσετε να λειτουργήσετε διαισθητικά και δημιουργικά σε αυτούς τους τομείς, βελτιώνοντας τις ισορροπίες και προωθώντας τα σχέδια σας, με τη βοήθεια και των άλλων. Ερωτικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν μέσα στον εργασιακό σου χώρο, ενώ και οι αλλαγές που μπορεί να βιώνεις στη δουλειά σου ή που σχετίζονται με την κοινωνική σου ταυτότητα γίνονται πιο ομαλά απ’ όσο προηγουμένως. Θυμάστε που σας είπα να μην ταξιδέψετε; E! το ίδιο σκηνικό ισχύει και για αυτή την εβδομάδα, οπότε μην κανονίστε τίποτα.

Καρκίνος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό μας υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων είναι μια υπέροχη αστρολογική συγκυρία για τα ερωτικά μας, αλλά και για να προωθήσουμε τα μελλοντικά μας σχέδια, είτε αυτά σχετίζονται με ταξίδια, είτε με την εκπαίδευση και την εξέλιξη μας. Μάλιστα όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους δίνοντας μας την ευκαιρία είτε να οργανώσουμε ένα ρομαντικό ταξιδάκι με τ@ σύντροφο μας, είτε να κάνουμε νέες γνωριμίες σε κάποιο ταξίδι ή ακόμα και από το εξωτερικό. Ο Ερμής τώρα που θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση που διατηρούμε αυτό τον καιρό και ο τρόπος που θα γίνει είναι πιθανόν να μας φέρει το αίσθημα της ευθιξίας και της απογοήτευσης. Δε θα κάτσουμε να σκάσουμε έτσι, αφήστε τους να μας πουν ότι θέλουν και θα βρούμε εμείς τον τρόπο να το διαχειριστούμε.

Λέων

Οικονομική ανάσα αναμένεται να σου δώσει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς, πράγμα αναμενόμενο θα μου πεις με τόση προσπάθεια που έχεις καταβάλει το τελευταίο διάστημα. Σου έχω όμως και μη αναμενόμενα νέα, αφού τελευταία κόντεψες να ξεχάσεις πως γίνεται το σεξ. Είτε κόντεψες, είτε το ξέχασες ήρθε η ώρα να το θυμηθείς και μάλιστα στην καλύτερη του εκδοχή…με συναίσθημα και φαντασία! Και για να μη φας τα μούτρα σου, άλλο σεξ, άλλο ερωτεύομαι κάθε έναν που κάνω σεξ μαζί του. Προσέξτε τώρα, ο Άρης με τον Κρόνο βρίσκονται ακριβώς απέναντί σας, αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας όπως, σύντροφος, συνεργάτης δεν θα είναι πολύ εύκολο, θα χρειαστεί να έχετε υπομονή για να το καταφέρετε καθώς ένα όχι θα το ακούσετε.

Παρθένος

Αν μπορούσες να κάνεις μια ευχή για να βελτιωθεί κάτι στο παρόν σου δε θα ήθελες να γίνει μια αλλαγή στις σχέσεις σου, να μπορέσεις να συνεννοηθείς και να ξαναβρεθούν οι ισορροπίες; Άσε, θα απαντήσω εγώ για σένα και θα σου πω πως αυτό ακριβώς το δωράκι θα σου φέρει η Αφροδίτη τώρα που περνάει απέναντι σου στους Ιχθείς. Και μπόνους δώρο μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αν δεν είχες με ποιον να τσακωθείς, αλλά όχι για να τσακωθείς, για να ζήσεις με πάθος τη ζωή σου μέχρι τη βδομάδα των… Παθών. Όσο αναφορά τον Άρη και τον Κρόνο το μπλοκάρισμα που θα φέρει έχει να κάνει με την υγεία σου και την καθημερινότητά σου. Μπορεί δηλαδή να θες να κάνεις εξετάσεις και να μην βρίσκεις ραντεβού, να θες να ψωνίσεις και να μην βρίσκεις αυτό που θες. Μην τρομάξετε αλλά κάποιοι να περιμένετε ένα μικρό κρυολόγημα και να είναι αυτό που θα δυσκολέψει την καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Αέρα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα σου, αναμένεται να σου φέρει η Αφροδίτη τώρα που περνάει στα ψάρια. Είναι πολύ ευνοϊκή αυτή η θέση της για τα εργασιακά σου, όπου δίνει κατανόηση, λύνονται οι παρεξηγήσεις και εξομαλύνονται οι σχέσεις, ενώ μπορεί να θελήσεις να ανανεώσεις ή να διαμορφώσεις πιο όμορφα το χώρο σου. Είναι πιθανό επίσης να δεις κάποια βελτίωση και στα οικονομικά σου δεδομένα, ενώ είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα. Πήγαινε ένα σπα βρε αδερφέ να νιώσεις καλα, κάνε ένα μασαζ να ανανεωθείς. Τώρα όσο αναφορά το σεξ ,εκεί θα έχεις ένα μικρό στοπ. Ενώ μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο και να γουστάρετε να @#$%&* όλο κάτι θα προκύπτει και δεν προκύψει τελικά. Το ίδιο θα ισχύσει και για το αν θελήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, το χόμπι σας ας πούμε ή να ασχοληθείτε με το παιδί σας.

Σκορπιός

Όταν η ερωτική και καλλιτεχνική Θεά Αφροδίτη περνά στον οίκο(τομέα) που συνδέεται με τον έρωτα και τη δημιουργία, και όταν αυτό γίνεται την άνοιξη που τα πουλάκια και όλη η φύση βρίσκεται σε έξαρση…καλά κρασιά! Με την καλή έννοια πάντα, αφού αναμένεται να περάσεις πολύ όμορφες μέρες γεμάτες έρωτα, χαρά, νέα δημιουργικά σχέδια και εύνοια ακόμα και στα τυχερά παιχνίδια. Τίποτα, τίποτα…ένα μάτι να βάλεις πάνω σου μόνο. Τα δύσκολα της εβδομάδας θα είναι σχεδόν ίδια με την προηγούμενη ,δηλαδή τα μπλοκαρίσματα θα έρθουν απο το σπίτι και τη οικογένεια.

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς για να βάλει το χεράκι της προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία στο οικογενειακό σου περιβάλλον, που το τελευταίο διάστημα ήταν και από τους βασικούς τομείς που σε προβλημάτιζαν. Θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα όποια θέματα με περισσότερο συναισθηματισμό και κατανόηση, ενώ από την άλλη θα σου δώσει και την ευκαιρία να ανανεώσεις το χώρο σου κάνοντας αλλαγές στη διακόσμηση, ενώ μπορεί να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας είτε δεχόμενοι την υποστήριξη των οικείων σας, είτε εκμεταλλευόμενοι κάποιο ακίνητο. Αν θέλεις να πας ταξιδάκι, δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Επίσης να περιμένετε και προβληματάκια στα θέματα επικοινωνίας και μεταφορών.

Αιγόκερως

Νέες γνωριμίες με ερωτικό, αλλά και οικονομικό ενδιαφέρον αναμένεται να σας φέρει η Αφροδίτη που περνάει σήμερα στους Ιχθείς. Μάλιστα μιλάμε για πλουραλισμό επιλογών κι επειδή ζούμε σε μια βάρβαρη κοινωνία, προνοήστε για να μη φάτε ξύλο. Από την άλλη το καλό είναι ότι τα λέτε τόσο γλυκά και όμορφα που μπορείτε να πουλήσετε παραμύθι άνετα στον καθένα. Η Αφροδίτη από τον συγκεκριμένο οίκο ευνοεί επίσης τα ταξίδια, ενώ και νέες συμφωνίες που μπορεί να κλείσετε έχουν τις προϋποθέσεις να αποδειχτούν κερδοφόρες. Προσέξτε αρκετά τις οικονομικές σας συναλλαγές γιατί εκεί είναι Άρης με τον Κρόνο και αυτό θα σας φέρει έξοδα απο εκεί που δεν το περιμένετε.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη μπορεί να σας αποχαιρετά, όμως δε σας λησμονά. Αντιθέτως, περνάει στον 2 οίκο, πράγμα πολύ βολικό γιατί μιλάει για ένα πολύ αγαπημένο της θέμα, τα λεφτά. Ναι, αυτά που τόσο σας άγχωσαν το προηγούμενο διάστημα, αυτά που τα είδατε να γίνονται καπνός από τη μια στιγμή στην άλλη. Έτσι θα μπορέσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση κινούμενοι ευφάνταστα και δημιουργικά, ενώ πολύ καλή αυτή η θέση και όσον αφορά στη συναισθηματική σας ασφάλεια, αφού νιώθετε τις σχέσεις σας πιο σίγουρες και σταθερές. Ο Άρης και ο Κρόνος που είναι στο ζώδιο σας, σας προκαλεί το αίσθημα του μπλοκαρίσματος της προσωπικότητάς σας, ότι δεν εκφράζετε με άνεση τα θέλω σας. Λίγα είναι τα ψωμιά τους σε αυτή τη θέση οπότε λιιιίγο υπομονή και θα στρώσει και αυτό.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη, αυτή που τόσο αγαπάτε και τόσο σας αγαπάει περνάει στο ζώδιο σας για να σας ανανεώσει και να σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Είναι λοιπόν ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα βελτιώσουν την εμφάνιση σας και θα σας τονίσουν τον αέρα της αυτοπεποίθησης που θα σας προσφέρει η Αφροδίτη. Προφανώς και ευνοούνται τα ερωτικά και οι σχέσεις γενικότερα, αλλά και λόγω της άκρατης γοητείας που εκπέμπετε μπορείτε να προωθήσετε ευκολότερα και τα όποια σχέδια έχετε. Επίσης για τέλος ενημερώνω ότι θα υπάρξουν μπλοκαρίσματα στην ψυχούλα σας, αυτό σημαίνει ότι η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και έχετε το αίσθημα ότι δεν τα καταφέρνετε. Παροδικό είναι οπότε μην απογοητεύστε.

Διαβάστε ακόμη:

Black is a state of mind: Βρήκαμε τα πέντε μαύρα ρούχα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη την άνοιξη

Τα 6 skincare συστατικά που χρειάζεται να αποφύγεις αν έχεις ξηρό δέρμα

Πηγή: Savoirville