Είναι η επανασύνδεση το νέο trend του Hollywood; Ζευγάρια που τόλμησαν να είναι ξανά μαζί

Το άκουσμα της είδησης ότι ο Bratt Pitt και η πρώην σύζυγος του Jennifer Aniston είναι ξανά μαζί μετά από ένα σκανδαλώδες θα λέγαμε διαζύγιο, μας έκανε να αναρωτηθούμε αν η επανασύνδεση είναι τελικά το νέο trend του Hollywood.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «In Touch» το πρώην ζευγάρι βρίσκεται μαζί, στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου, που δεν είναι άλλη από το Παρίσι, με πηγές να κάνουν λόγο για την «αναγέννηση» ενός μεγάλου έρωτα.

Μέσω μιας μικρής έρευνας βρήκαμε και άλλα ζευγάρια που τόλμησαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους και είναι ξανά μαζί.

1. Jenniffer Lopez-Ben Affleck

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck μετά από 17 χρόνια ήταν σίγουρα η έκπληξη της χρονιάς. Το ζευγάρι έσμιξε ξανά τον περασμένο Απρίλιο, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Λατίνας star με τον Alex Rodriguez, με την είδηση να κάνει τον γύρο του πλανήτη.

2. Ben Stiller- Christine Taylor

Το ζευγάρι χώρισε το 2017 μετά από 14 χρόνια γάμου ενώ το 2022 έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους και είναι πάλι μαζί. Η ρομαντική τους σχέση αναζωπυρώθηκε αφότου ο Stiller και η Taylor αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει o Stiller στο σπίτι για να είναι μαζί με τα δύο παιδιά τους τις πρώτες μέρες της πανδημίας, καθώς θα ήταν ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να δει τα παιδιά κατά τη διάρκεια η απαγόρευση κυκλοφορίας.

3. Winnie Harlow - Kyle Kuzma

Το μοντέλο Winnie Harlow και ο σύντροφος της Kyle Kuzma ανακοίνωσαν μέσω ανάρτησης τους στα social media ότι είναι ξανά μαζί μετά τον χωρισμό τους τον Αύγουστο του 2021. Το ζευγάρι πέρασε αρκετούς μήνες χωριστά μέχρι να πάρουν την απόφαση να είναι ξανά μαζί.

4. Justin και Hailey Bieber

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνής showbiz, ο τραγουδιστής Justin Bieber και η σύζυγος του Hailey είχαν χωρίσει για μια περίοδο δύο ετών από το 2016 μέχρι το 2018. Το 2018 ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» να περπατάνε μαζί, με το ζευγάρι να ανακοινώνει λίγο αργότερα την είδηση του γάμου τους.

Πηγή: must