Πώς οι απαιτήσεις του Χάρι και της Μέγκαν μπορούν να τινάξουν στον αέρα τη στέψη του Καρόλου

Στην πρόσκληση δεν φέρεται να υπάρχει αναφορά στα δύο παιδιά των Σάσεξ - Χάρι και Μέγκαν θέλουν θέση στο βασιλικό μπαλκόνι και να ενταχθούν στις εκδηλώσεις της οικογένειας

Ατελείωτη είναι η λίστα με τα προβλήματα που προκαλεί η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, πόσω μάλλον όταν το ζεύγος προβάλει και ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Σύμφωνα με έκθεση που διέρρευσε από το Μπάκιγχαμ, ο Χάρι και η Μέγκαν απαιτούν θέση στο μπαλκόνι του Παλατιού και επίσημη και δημόσια αναγνώριση των τίτλων των παιδιών τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ - που πρόσφατα έλαβαν τις προσκλήσεις τους για την τελετή της 6ης Μαΐου - εξακολουθούν να σκέφτονται αν θα ταξιδέψουν στη Βρετανία για την τελετή στέψης του Καρόλου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ενδιαφέρονται κυρίως για τον ρόλο των παιδιών τους - τον Πρίγκιπα Άρτσι, ο οποίος θα γίνει 4 ετών την ημέρα που ο παππούς του θα στεφθεί βασιλιάς, και την ενός έτους πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ακούγεται ότι στην πρόσκληση δεν υπάρχει αναφορά με τους τίτλους τους μάλιστα, στα παιδιά του ζεύγους και εγγόνια του Καρόλου. «Το παλάτι προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όλο αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε χάος», είπε ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του Παλατιού.

«Αυτό για το οποίο πιέζουν οι Σάσεξ είναι να ενταχθούν στην υπόλοιπη οικογένεια, στο Παλάτι, αργότερα εκείνη την ημέρα», πρόσθεσε ο ίδιος. 
«Είναι επίσης τα γενέθλια του πρίγκιπα Archie την ημέρα της στέψης, έτσι θα ήθελαν κάποιο είδος νεύματος σε αυτό σε μια δεξίωση για μεσημεριανό γεύμα ή ποτό. Ακόμα κι αν είναι απλώς μια αναφορά για τα γενέθλια».

Πηγή: skai.gr