Willow Smith για το χαστούκι του πατέρα της στα Όσκαρ: «Δεν με συγκλόνισε τόσο πολύ»

Η κόρη του ηθοποιού αναφέρει ότι την απασχολούν περισσότερο οι εσωτερικοί της δαίμονες  

Η Willow Smith μίλησε για το περιβόητο χαστούκι του πατέρα της Will Smith στον Chris Rock στα Βραβεία Όσκαρ του 2022 για πρώτη φορά μετά το περιστατικό.

Η 21χρονη τραγουδίστρια και υποψήφια για Emmy σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μουσικό περιοδικό «Billboard» ανέφερε ότι δεν την συγκλόνισε τόσο όσο οι εσωτερικοί της δαίμονες.

«Βλέπω ολόκληρη την οικογένειά μου ως άνθρωπο και τους αγαπώ και τους αποδέχομαι για όλη τους την ανθρωπιά», είπε στο δημοσίευμα. «Λόγω της θέσης στην οποία βρισκόμαστε, η ανθρωπιά μας μερικές φορές δεν γίνεται αποδεκτή και αναμένεται να ενεργήσουμε με τρόπο που δεν ευνοεί μια υγιή ανθρώπινη ζωή και δεν ευνοεί να είμαστε ειλικρινείς».

Παράλληλα, όπως δήλωσε η ίδια, το χαστούκι, που έγινε παγκοσμίως viral, δεν επηρέασε τη δημιουργική της διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως στα Βραβεία Όσκαρ του 2022, ο Will Smith χαστούκισε τον οικοδεσπότη Rock αφότου ο κωμικός έκανε ένα σχόλιο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Jada Pinkett Smith η οποία υποφέρει από τριχόπτωση λόγω της αυτοάνοσης πάθησης αλωπεκίας.

Ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε «συγγνώμη» για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Γουίλ Σμιθ, εξέφρασε τελικά την συγγνώμη του για το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ και αποκάλυψε ότι ο κωμικός δεν τον έχει συγχωρέσει ακόμα.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram την Παρασκευή όπου είπε ότι ήταν «θολωμένος» καθ΄όλη την διάρκεια των γεγονότων και γι' αυτό δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Ροκ.

«Προσπάθησα να μιλήσω στον Κρις και το μήνυμα του ήταν είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει όταν είναι, θα απλώσει το χέρι του»

«Θα σου πω λοιπόν, Κρις, ότι σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις».

Ζήτησε επίσης συγγνώμη από τη μητέρα του Ροκ και όλη την οικογένειά του.

«Απλώς δεν συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν εκείνη τη στιγμή, οπότε θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του Κρις. Θέλω να απολογηθώ»

Ο Σμιθ μάλιστα είπε ότι η σύζυγός του Τζάντα δεν του είπε να χαστουκίσει τον Ροκ και ότι αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για αυτό που συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σμιθ ανέφερε πως χαστούκισε τον Ροκ σκεπτόμενος την «προιστορία» τους.

Πηγή: skai.gr