Κλείσιμο

Εμφάνιση έκπληξη του Τζόνι Ντεπ στη σκηνή σε συναυλία του Τζεφ Μπεκ – Βίντεο

Ο Τζόνι Ντεπ, δεν είναι μόνο ηθοποιός, είναι και ένας πολύ καλός μουσικός, και εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στη σκηνή στο Ηνωμένο Βασίλειο λίγες μέρες αφότου οι ένορκοι άρχισαν να συζητούν στη δίκη με την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση στις ΗΠΑ.

Εμφάνιση έκπληξη για τον Τζόνι Ντεπ την Κυριακή. Ο Τζόνι Ντεπ, δεν είναι μόνο ηθοποιός, είναι και ένας πολύ καλός μουσικός, και εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στη σκηνή στο Ηνωμένο Βασίλειο λίγες μέρες αφότου οι ένορκοι άρχισαν να συζητούν στη δίκη με την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση στις ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός συμμετείχε στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Τζεφ Μπεκ τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα. Οι θαυμαστές του μοιράστηκαν τα νέα της παράστασης στα social media.

Ο ιστότοπος του Μπεκ ανέφερε: «Οι μουσικές αδελφές ψυχές εργάζονται πίσω από τα παρασκήνια τα τελευταία χρόνια για νέα μουσική».

Σημειώνεται ότι οι ένορκοι ξεκίνησαν να συζητούν για να βγάλουν απόφαση μετά από μια πολύκροτη δίκη έξι εβδομάδων μεταξύ του Ντεπ και της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.

Ο Ντεπ μήνυσε τη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα άρθρο που έγραψε, στο οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν θύμα κακοποίησης. Η Χερντ άσκησε ανταγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: skai.gr