Tyler Blackburn: Ο ηθοποιός πουλά το σπίτι του στην Καλιφόρνια για 1,9 εκατ. δολάρια – Δείτε φωτογραφίες

«Ήταν το πρώτο σπίτι που αγόρασα έχοντας ακολουθήσει την υποκριτική από την ηλικία των 16 ετών», είπε ο ηθοποιός 

Ο Τάιλερ Μπλάκμπερν αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στην Καλιφόρνια. Βρίσκεται στο Atwater Village του Λος 'Αντζελες και σύμφωνα με το People βγαίνει στην αγορά προς πώληση για $1,989 εκατ. Πίσω από τους ψηλούς φράκτες βρίσκεται ένα ακίνητο του 1920 το οποίο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Το σπίτι του Tyler Blackburn

«Ήταν το πρώτο σπίτι που αγόρασα έχοντας ακολουθήσει την υποκριτική από την ηλικία των 16 ετών. Με βοήθησε να δημιουργήσω όμορφες εμπειρίες ζωής σε μένα και στους ανθρώπους που αγαπώ», δήλωσε στο «People» ο πρωταγωνιστής του Pretty Little Liars. «Ελπίζω οι νέοι ιδιοκτήτες να βιώσουν την ίδια εμπειρία και να νιώσουν τη δημιουργική αγάπη που έβαλα στον χώρο».

Το σπίτι του Tyler Blackburn

Ο ηθοποιός απέκτησε τη κατοικία σε στυλ Tudor στις αρχές του 2015 για 965.000 δολάρια, σύμφωνα με το Dirt. Φωτεινή και ευάερη, διατηρώντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσφέρει εντυπωσιακή θέα στους όμορφα διαμορφωμένους κήπους που περιβάλλονται από πισίνα, χώρο χαλάρωσης και αίθριο. Η κύρια σουίτα του σπιτιού περιέχει πινελιές μοντέρνας ανανέωσης, παράλληλα με τα δύο επιπλέον υπνοδωμάτια που μπορούν να μετατραπούν σε ξενώνα ή γραφείο.

Το σπίτι του Tyler Blackburn

Ο Τάιλερ Μπλάκμπερν γεννήθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Χόλυγουντ στο Μπέρμπανκ. Έγινε, γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη σειρά «Pretty Little Liars». Εκτός από ηθοποιός, είναι τραγουδιστής και μοντέλο.

Το σπίτι του Tyler Blackburn

Το σπίτι του Tyler Blackburn

Το σπίτι του Tyler Blackburn

Το σπίτι του Tyler Blackburn

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ