Εφιάλτης στην κουζίνα ο James Corden: Ο οικοδεσπότης του «The Late Late Show» έκανε μπούλινγκ σε σερβιτόρους

Ο οικοδεσπότης του The Late Late Show κατηγορήθηκε για μπούλινγκ από τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς εστιατορίου του Μανχάταν Balthazar - ο οποίος τον χαρακτήρισε «μικροσκοπικό κρετίνο»

Εφιάλτης στην κουζίνα έγινε για κάποιους σερβιτόρους ο... τηλεοπτικά καλοκάγαθος Τζέιμς Κόρντεν λόγω των εκρήξεων θυμού του… Ο οικοδεσπότης του The Late Late Show κατηγορήθηκε για μπούλινγκ από τον ιδιοκτήτη του ονομαστού πολυτελούς εστιατορίου του Μανχάταν Balthazar - ο οποίος τον χαρακτήρισε «μικροσκοπικό κρετίνο» και προσωρινά του απαγόρευσε να δειπνήσει εκεί ξανά, μέχρι να ζητήσει συγγνώμη, όπως ο Άγγλος κατόπιν έπραξε…

«[Είναι] ο πελάτης που έχει κάνει το μεγαλύτερο μπούλινγκ στους σερβιτόρους μου στο Balthazar από τότε που άνοιξε το εστιατόριο πριν από 25 χρόνια», σχολίασε ο Κιθ ΜακΝάλι σε μια καυστική ανάρτησή του στο Instagram. 

Ο ΜακΝάλι κατηγόρησε τον Κόρντεν, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι είχε προβλήματα διαχείρισης του θυμού του στο παρελθόν, ότι συμπεριφέρθηκε άσχημα στους σερβιτόρους  του ζητώντας δωρεάν πιάτα και φωνάζοντας τους.

Σύμφωνα με την αναφορά ενός μάνατζερ, η πρώτη σύγκρουση με τον Κόρντεν έγινε τον Ιούνιο. Ο φαινομενικά καλοκάγαθος παρουσιαστής  φέρεται να έφαγε το κύριο πιάτο του πριν δείξει σε έναν σερβιτόρο μια τρίχα στην παραγγελία του.

Corden


«Φέρτε μας κι άλλα δωρεάν ποτά αυτό το δευτερόλεπτο», απαίτησε από τον ΜακΝάλι ο Κόρντεν. «Και επίσης φροντίστε (πληρώστε) όλα τα ποτά μας μέχρι τώρα. Στην αντίθετη περίπτωση γράφω άσχημες κριτικές στο yelp ή κάτι παρόμοιο» φέρεται να είπε. 

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στις 9 Οκτωβρίου σύμφωνα με την ανάρτηση του ΜακΝίλι. 

Ο Κόρντεν φέρεται να κάλεσε έναν σερβιτόρο για να τους παραπονεθεί ότι υπήρχε λίγο... ασπράδι αυγού αναμεμειγμένο με τον κρόκο αυγού στην ομελέτα της συζύγου του.

Το εστιατόριο έφτιαξε ξανά το γεύμα της γυναίκας του, αλλά το σέρβιρε με πατάτες αντί για σαλάτα. Αυτό ήταν αρκετό για τον Κόρντεν να «φωνάζει σαν τρελός» στον σερβιτόρο. «Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου», φέρεται να φώναζε. «Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω την ομελέτα μόνος μου!»

Ο αρμόδιος για τα πιάτα παρατήρησε ότι ο Κόρντεν «συμπεριφέρθηκε παρόμοια στο πρώην εστιατόριό μου, το Cafe Luxembourg, λίγα χρόνια πριν».

Αλλά λίγες ώρες μετά την αρχική του ανάρτηση, ο ΜακΝάλι ενημέρωσε την ανάρτησή του, λέγοντας ότι είχε λάβει τηλεφωνική κλήση από τον Κόρντεν στην οποία ζητούσε συγγνώμη. 

«Ο Τζέιμς Κόρντεν μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ταπεινά συγγνώμη», έγραψε ο ΜακΝάλι. «(…) πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες» ανέφερε μεταξύ άλλων.  

Τέλος καλό όλα καλά για τον Κόρντεν και τις εκρήξεις θυμού του; Προς το παρόν…  

Πηγή: skai.gr