Η Ζιζέλ χωρίζει τον Τομ Μπρέιντι επειδή δεν κάνουν σεξ - «Είμαι συντετριμμένος»

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι

Το περασμένο καλοκαίρι, οι φήμες άρχιζαν να φουντώνουν για ένα πιθανό διαζύγιο μεταξύ του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ και τώρα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τοπ μόντελ μιλάει με δικηγόρο για να βάλει μπροστά το διαζύγιό της. 

Εν τω μεταξύ, ο Μπρέιντι φέρεται να είναι συντετριμμένος από το γεγονός ότι το πρώην μοντέλο και «αγγελάκι» της Victoria's Secret φαίνεται πρόθυμο να πάρει διαζύγιο. «Νιώθει πολύ πληγωμένος από εκείνη», ανέφερε άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον, ο οποίος μίλησε στο «People». 

Επίσης, σύμφωνα με το «Page Six», τόσο η Ζιζέλ όσο και ο Μπρέιντι έχουν προσλάβει δικηγόρους για το διαζύγιο, αλλά ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα. «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα», δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος. «Και οι δύο έχουν δικηγόρους και εξετάζουν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα, όπως ποιος παίρνει τι και ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά θέματα». 

Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να την εγκαταλείψει και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. Αυτό ήθελε η Ζιζέλ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της επισήμανε την προσφορά της στην οικογένειά της και τον άνδρα της.

«Σίγουρα έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Ωστόσο, θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που λειτουργεί καλύτερα για τον ίδιο. Πρέπει να ακολουθήσει και εκείνος τη χαρά του», ανέφερε το μοντέλο. 

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με το «RadarOnline», άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της». Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια και σε αυτό το σίριαλ... 
 

Πηγή: skai.gr