Tom Cruise: Ψάχνει για σύντροφο – Πιστεύει ότι το σωστό κορίτσι βρίσκεται εκεί έξω…

«Ο Τομ θα ήθελε πολύ να γνωρίσει αυτή την ξεχωριστή γυναίκα», ανέφερε άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον 

Ο Τομ Κρουζ έχει επιστρέψει στις ερωτικές περιπέτειες! Ο τρεις φορές διαζευγμένος κινηματογραφικός αστέρας φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας γυναίκας, αφού είναι μόνος του εδώ και περίπου ένα χρόνο. «Ο Τομ θα ήθελε πολύ να γνωρίσει αυτή την ξεχωριστή γυναίκα», ανέφερε άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον στο «OK!» 

Πριν από τον πρόσφατο χωρισμό του με τη Χέιλι Άτγουελ τον Ιούνιο του 2022, ο διάσημος ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη  Μίριαμ Ρότζερς από το 1987 έως το 1990, τη Νικόλ Κίντμαν από το 1990 έως το 2001 και την Κέιτι Χολμς από το 2006 έως το 2012. Ο σταρ μοιράζεται τα υιοθετημένα παιδιά του, Connor και Isabella, με την Κίντμαν και τη βιολογική του κόρη, Suri, με την Χολμς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Πρόσφατα, ο Τομ Κρουζ εθεάθη να φλερτάρει με τη Σακίρα στο Grand Prix της Formula 1, στο Μαϊάμι. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η διάσημη τραγουδίστρια δεν ενδιαφέρεται για τον ηθοποιό. 

Ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε ότι η Σακίρα «τον παρακαλούσε να σταματήσει να τη φλερτάρει» στην εκδήλωση. «Έφυγε πεπεισμένος ότι υπήρχε ένα φλερτ, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σχέση», ενώ σημείωσε ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια ήταν απλώς ευγενική. Μετά τη συνάντησή τους, ο 60χρονος έστειλε στην τραγουδίστρια ένα μπουκέτο λουλούδια, καθώς ξετρελάθηκε με τη «χημεία» τους. 
 

Πηγή: skai.gr