Το ωροσκόπιό μας για τον Ιούνιο του 2023

Ένα τεράστιο reality check έρχεται!

Ο μήνας ξεκινά με μια πανσέληνο στον Τοξότη στις 4 Ιουνίου. Μια εμπειρία φτάνει στο τέλος της, προσφέροντας απαντήσεις και σοφία.

Το ταξίδι του Ερμή μέσω Διδύμων ξεκινά στις 11 Ιουνίου, αποκαθιστώντας τον ορθολογισμό και τη διανοητική μας διαύγεια. Αυτή η ενέργεια μας ενθαρρύνει να κάνουμε ερωτήσεις, να συλλάβουμε νέες ιδέες και να προσαρμόσουμε την οπτική και τις απόψεις μας.

Την ίδια μέρα, ο ανάδρομος Πλούτωνας βυθίζεται ξανά στον Αιγόκερω, ζητώντας μας να εμβαθύνουμε στα πράγματα.

Μόλις ο καρμικός Κρόνος αρχίσει να υποχωρεί τις 17 Ιουνίου, περίμενε να ανακαλύψεις το πώς σε έχουν κρατήσει πίσω οι φόβοι σου. Πρόσεξε μην ξεκινήσεις το λάθος μονοπάτι καθώς η νέα σελήνη στους Διδύμους φτάνει στις 18 Ιουνίου. Μπορεί να μην έχεις τη διαύγεια για να πάρεις αποφάσεις.

Ευτυχώς, ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, κι αυτή είναι μία ευκαιρία να επεξεργαστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και να αποκαταστήσεις την εσωτερική σου ασφάλεια. Ο Ερμής ακολουθεί το παράδειγμα του Ήλιου στις 27 Ιουνίου και τότε αναμένετε αύξηση της ευαισθησίας, της συμπόνιας και της κυκλοθυμίας σου, όλα εκείνα τα στοιχεία ενός Καρκίνου. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας ξεκινά στους Ιχθύς από τις 30 Ιουνίου, προκαλώντας σε να αντιμετωπίσεις όποιες αλήθειες έχεις αποφύγει.

Κριός
Μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε φιλικές συζητήσεις αυτόν τον Ιούνιο. Χαλαρώστε και αποφύγετε να προσηλώνεστε στο να έχετε δίκιο. Η Αφροδίτη φωτίζει την ερωτική ζωή σας, εμπνέοντάς σας να συνδεθείτε με τη γοητευτική και ερωτική πλευρά σας. Να περιμένετε να σας κακομάθει και να σας ερωτευτεί κάποιος που σας λατρεύει και να εξερευνήσετε τη σεξουαλική σας φύση και επιθυμίες. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα νιώσετε πιο εσωστρεφείς. Αποφύγετε να σκέφτεστε το παρελθόν.

Ταύρος 
Δουλέψτε για μια βαθύτερη κατανόηση των αναγκών, των επιθυμιών και των περιορισμών σας. Θα είναι πιο εύκολο να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να αγαπήσετε τον εαυτό σας όταν θα είστε ξεκάθαροι για το τι θα σας φέρει ευτυχία και πώς έχετε μείνει πίσω στο παρελθόν. Εάν οι στόχοι και τα όνειρα σας αργούν περισσότερο από το αναμενόμενο να υλοποιηθούν, σύντομα θα καταλάβετε γιατί όταν ο Κρόνος θα διανύσει στους Ιχθύες στις 17 Ιουνίου. Στρέψτε την εστίασή σας προς τα μέσα και αναρωτηθείτε πώς οι πρόσφατοι περισπασμοί επηρέασαν αυτές τις καθυστερήσεις.

Δίδυμοι 
Οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι θα είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί σας αυτόν τον Ιούνιο. Μέσα από τη σοφία και τη συμπεριφορά τους, θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Αντί να κυριαρχείτε στις συζητήσεις με τις απόψεις σας, να είστε πρόθυμοι και ενθουσιώδεις ακροατές. Κάντε ερωτήσεις στους ανθρώπους για τον εαυτό τους για να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Οι σημαντικοί έλεγχοι πραγματικότητας θα μπορούσαν να ανοίξουν τρύπες στις φιλοδοξίες σας προς το τέλος του μήνα. Αφιερώστε χρόνο για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Καρκίνος
Ο φόβος σας να προχωρήσετε έξω από τη ζώνη άνεσής σας θα μπορούσε να έχει σκληρές συνέπειες αυτόν τον Ιούνιο. Μην εκνευρίζεστε, παρακινηθείτε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Η ενέργεια της Αφροδίτης είναι υπέρ σας. Παρακολουθήστε τον στόχο και το φως της επιτυχίας θα λάμψει πάνω σας, φέρνοντας τις πρώτες ανταμοιβές ως ενθάρρυνση. Όταν ο Ήλιος μεταβεί στο ζώδιό σας στις 21 Ιουνίου, θα μπορέσετε επιτέλους να απελευθερώσετε κάποιες από τις ανησυχίες και τους φόβους σας.

Λέων
Η Αφροδίτη σαρώνει το ζώδιό σας από τις 5 Ιουνίου, ενθαρρύνοντάς σας να είστε η πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού σας. Καθώς η υπερηφάνεια και το χάρισμά σας αυξάνονται, τόσο μπορεί να αυξάνεται η επιθυμία σας να είστε το κέντρο της προσοχής. Βάλτε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα, αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι κάθε κατάσταση για εσάς. Δεν μπορείτε να αρχίσετε να στοχεύετε νέα πράγματα μέχρι να εξερευνήσετε τι σας κράτησε πίσω με τα τελευταία σας όνειρα. Ο πολύτιμος χρόνος που θα μείνετε μόνοι σας θα διευκολύνει τις σκέψεις για το πώς τα καταφέρατε με τον δικό σας τρόπο.

Παρθένος
Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την πικρή αλήθεια ότι δεν παίρνουμε ό,τι ζητάμε στη ζωή όταν πρόκειται για την αγάπη που θα θέλατε να είχατε αλλά δεν θα λάβατε. Ξεκινήστε να επιβεβαιώνετε αυτό που θέλετε φωναχτά και όχι σιωπηλά ή στο μυαλό σας και χειριστείτε θέματα που σχετίζονται με τη σχέση με ωριμότητα και ειλικρίνεια. Η εποχή του Καρκίνου φτάνει στις 21 Ιουνίου, προσκαλώντας σας να εξασκηθείτε στο να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με τους φίλους σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε θάρρος.

Ζυγός 
Το μυαλό σας φωτίζεται με νέες και εμπνευσμένες ιδέες αυτόν τον Ιούνιο, βάζοντάς σας στο στοιχείο σας. Εξερευνήστε την προοπτική και τις απόψεις σας με περιέργεια και γίνετε ελεύθερος και ανεξάρτητος στοχαστής. Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθείς στις 17 Ιουνίου θα μπορούσε να σας δει να αντιμετωπίζετε τις συνέπειες της καθυστερημένης δράσης σχετικά με τις προτεραιότητες και την ευεξία σας. Ό,τι δεν είχε ληφθεί σοβαρά υπόψη στο παρελθόν, τώρα εκλιπαρεί για την προσοχή και την παρουσία σας. Μάθετε από τα λάθη, την ανωριμότητα ή την αφέλειά σας και αντιμετωπίστε τα προβλήματα καθώς έρχονται.

Σκορπιός
Μείνετε συγκεντρωμένοι στο μονοπάτι που οδηγεί στους στόχους σας, αλλά μην χτυπάτε τον εαυτό σας όταν αντιμετωπίζετε περισπασμούς – είστε άνθρωπος, όχι μηχανή. Θα λάβετε σκληρές αποκαλύψεις σχετικά με το πού κάνατε λάθος στον έρωτα και θα σκεφτείτε προηγούμενα λάθη και χωρισμούς Μην επιτρέψετε σε αυτές τις αλλαγές να ζωγραφίσουν μια απαισιόδοξη άποψη για το μέλλον σας. Το σημερινό χάπι που είναι δύσκολο να καταπιείς είναι η σοφία του αύριο.

Τοξότης
Η πανσέληνος της 4ης Ιουνίου μεγεθύνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για να σβήσετε τη δίψα σας για γνώση, καλώντας σας να κάνετε μεγάλα βήματα προς στόχους που είναι ευχάριστοι και δεν σχετίζονται με την εργασία. Να είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε τον ρόλο του εκείνου που έχει να πει ουσιαστικά πράγματα όταν οι άνθρωποι απευθύνονται σε εσάς για ουσιαστική συζήτηση. Μέσα από τις στενές συνεργασίες και τις σχέσεις σας, θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, τους φόβους σας και τα δυνατά σας σημεία.

Αιγόκερως
Έρχονται στο φως πληροφορίες που θα δώσουν απαντήσεις στις ανησυχητικές ερωτήσεις σας. Επεξεργαστείτε τις σκέψεις σας για τη μοναξιά, αποδεχτείτε την αλήθεια που σας αποκαλύπτεται και επιτρέψτε της να θεραπεύσει τις ανησυχίες και τους φόβους σας. Μόλις ο Ερμής ανακτήσει τη δύναμή του στους Διδύμους στις 11 Ιουνίου, το ενδιαφέρον σας για την υγεία και την ευημερία σας θα σας εμπνεύσει να εξερευνήσετε θετικές αλλαγές στη ρουτίνα σας. Να είστε αρκετά θαρραλέοι για να εμβαθύνετε τις στενές σας σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος.

Υδροχόος
Εκδηλώσεις αγάπης, στοργής και ευγνωμοσύνης έρχονται στο δρόμο σας. Τώρα δεν είναι η ώρα να αποφύγετε τα φώτα της δημοσιότητας. Η υπομονετική δουλειά στην επικοινωνία με τον σύντροφο σας είναι το μυστικό για την ανάπτυξη της στενής σας σχέσης. Ωστόσο, με τη νέα σελήνη στους Διδύμους να προκαλεί αλλαγές στη ζωή σας στις γνωριμίες στις 18 Ιουνίου, μπορεί να μην είστε σίγουροι για το τι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Μην μένετε αποκομμένοι από τους άλλους- δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον αυτή τη στιγμή.

Ιχθύς
Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και βρείτε μοναδικούς τρόπους για να κάνετε τις ευθύνες σας να αισθάνονται διασκεδαστικές, καθώς αυτό θα διευκολύνει τις επιτυχίες σας στις αρχές Ιουνίου. Είστε στο δρόμο για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας, αλλά πρώτα, πρέπει να αφαιρέσετε τυχόν ψευδείς πεποιθήσεις σχετικά με τις δυνατότητές σας. Προετοιμαστείτε για έντονες ανατροπές: ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα κάνουν ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, προκαλώντας σας να επιλέξετε την πραγματικότητα από την άνεση της φαντασίας και της αυταπάτης.

Διαβάστε ακόμη:

Κόντρα σε μια κοινωνία που δεν θέλει να αγαπάς τον εαυτό σου

8 tips για να διακοσμήσεις ένα μικρό διαμέρισμα

Πηγή: www.savoirville.gr