Τι είναι το Scrotox που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Θεραπεία σε πολύ συγκεκριμένα... σημεία του σώματος.

Νέα πρωτοποριακή συνήθεια απέκτησε ο άσος του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο που πρόκειται σίγουρα να συζητηθεί και να απασχολήσει το ευρύ κοινό.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής υπεβλήθη σε μια νέα αισθητική επέμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας «La Razón».

Η συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση έχει να κάνει με θεραπεία η οποία σχετίζεται με τα... γεννητικά του όργανα και συγκεκριμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάνει μπότοξ στο σημείο.

Ο γιατρός Esteban Sarmentero μίλησε στο Radio «MARCA« προκειμένου να εξηγήσει για το τι ακριβώς είναι αυτή η θεραπεία.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ είναι πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο. Πρόκειται για μερικές μικρές ενέσεις κι όχι για επέμβαση ενώ να ξεκαθαρίσουμε πως δεν βλάπτουν», δήλωσε.

Το «πείραγμα» έχει καθαρά αισθητικό στόχο για να βελτιώσουν την εικόνα των ανδρικών γεννητικών οργάνων, ανέφερε ο γιατρός ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση η διαδικασία αυτή με τη διαδικασία μεγέθυνσης του ανδρικού μορίου. Τα αποτελέσματα των ενέσεων διαρκούν περίπου έξι μήνες. Η όλη διαδικασία ονομάζεται Scrotox.

Πηγή: Must