Κακοκαιρία

Κακοκαιρία Barbara: Από τι ώρα λειτουργούν σήμερα Δημόσιο και καταστήματα - Ακυρώσεις σε δρομολόγια τρένων

Ανάλογα με την εξέλιξη των μετερεωλογικών δεδομένων θα αποφασιστεί εάν και κατά πόσο θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στα Εθνικά Οδικά Δίκτυα που επηρεάζονται από την κακοκαιρία.

Κλείσιμο

The Crown: «Ασέβεια στη μνήμη της Νταϊάνα»- Η σκηνή που εξόργισε τους Βρετανούς

Αρκετοί σχολιάζουν πως ούτε οι πρίγκιπες William και Harry, ούτε το βρετανικό κοινό θα έπρεπε να παρακολουθήσει κάτι τέτοιο

Τις τελευταίες μέρες η παραγωγή της γνωστής σειράς για την ζωή των Βρετανών Royal «The Crown», βρίσκεται στο επίκεντρο των μέσων μαζικής δικτύωσης, λόγω μιας σκηνής με την Elizabeth Debicki, η οποία προκάλεσε οργή σε πολλούς τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα η Debicki, εμφανίσηκε ξαπλωμένη σε ένα φέρετρο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ώστε οι θεατές να δουν την πριγκίπισσα νεκρή σε ανοιχτό φέρετρο.

Άτομα που βρίσκονταν στα παρασκήνια μίλησαν στην Sun και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους με την ομάδα παραγωγής της σειράς.

«Έβαλαν πραγματικά την Elizabeth να ανέβει σε ένα φέρετρο και να υποδυθεί τη νεκρή Νταϊάνα. Οι τηλεθεατές θα δουν έναν Γάλλο ιερέα να «διαβάζει» την Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας Κάρολος μπαίνει στο δωμάτιο και πλημμυρίζει από δάκρυα. Μέσα στην υστερία του παρατηρεί ότι από την Νταϊάνα λείπει ένα σκουλαρίκι. Αυτό είναι το μόνο στο οποίο μπορεί να επικεντρωθεί καθώς η θλίψη τον τυλίγει» αναφέρει μια μαρτυρία.

Προσθέτοντας ότι, «Οι πρίγκιπες William και Harry δεν είδαν ποτέ τη μητέρα τους νεκρή σε φέρετρο και δεν θα έπρεπε να το παρακολουθήσουν αυτό. Ούτε το βρετανικό κοινό θα έπρεπε να το δει».

Πηγή: Must