Η Κάιλι Τζένερ και η «κολλητή» της Stassie Καρανικολάου ποζάρουν για νέα σειρά μακιγιάζ

Οι δύο αχώριστες φίλες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συνεργαστούν για μια δική τους σειρά μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα μοναδικό. Μια πρώτη γεύση για τη νέα σειρά έδωσαν οι ίδιες μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram 

Η Κάιλι Τζένερ και η Αναστασία «Stassie» Καρανικολάου εξακολουθούν να είναι αχώριστες. H επαγγελματική ιδιότητα της Stassie Karanikolaou, ή αλλιώς Αναστασία Καρανικολάου, μπορεί να είναι Youtuber, όμως, όλος ο κόσμος την ξέρει ως «την κολλητή της Kylie Jenner».

Έτσι, οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συνεργαστούν για μια δική τους σειρά μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα μοναδικό! Μια πρώτη γεύση για τη νέα σειρά έδωσαν οι δύο φίλες μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. 

Η «μεγιστάνας» του μακιγιάζ και η κολλητή της φίλη αποκάλυψαν ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου. Οι δύο 24χρονες πόζαραν για τη φωτογράφιση με ασορτί λατέξ κορμάκια και γάντια μέχρι τον αγκώνα.

Η Τζένερ και η Καρανικολάου άφησαν ελάχιστα στη φαντασία, ενώ όλη την εμφάνιση συμπλήρωσαν οι περούκες και το μακιγιάζ από τη σειρά που θα κυκλοφορήσει. 

«Η @staskaranikolaou και εγώ αρχίσαμε να ονειρευόμαστε αυτό το πρότζεκτ πριν από μερικά χρόνια και τελικά το κάναμε πραγματικότητα», έγραψε η σταρ των "Kardashians" στο Instagram, προσθέτοντας: «Ήταν τόσο ξεχωριστό να το δημιουργήσουμε αυτό με την καλύτερή μου φίλη».

Η μίνι συλλογή θα περιλαμβάνει ένα gloss duo, ένα lip kit, ένα highlighter και δύο στυλό eyeliner, ενώ οι φίλες έδωσαν στους εκατομμύρια followers τους μια μικρή γεύση από τη συσκευασία στα stories τους.

Η Κάιλι Τζένερ και η Αναστασία «Stassie» Καρανικολάου είναι φίλες για περισσότερο από μια δεκαετία, οπότε είναι φυσικό να συνεργαστούν για μια δική τους σειρά μακιγιάζ.

Πηγή: skai.gr