«Είχαν συμφωνήσει να έχουν ελεύθερη σχέση»- Κι αν τελικά ο Πικέ δεν απάτησε την Σακίρα;

Αν όμως ο Pique δεν την απάτησε στην πραγματικότητα με την τώρα σύντροφό του Clara Chia;

Μόλις ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του γνωστού ποδοσφαιριστή Gerard Pique και της Κολομβιανής τραγουδίστριας Shakira ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για την 11ετή σχέση τους.

Στην αρχή τους χωρισμού της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου διάφορες φήμες που ήθελαν τον Pique να απάτησε την τραγουδίστρια, με πολλά δημοσιεύματα να υποστήριζαν πως ανακάλυψε την απιστία του από το μισογεμάτο βάζο μαρμελάδας στο σπίτι τους.

Αν όμως ο Pique δεν την απάτησε στην πραγματικότητα με την τώρα σύντροφό του Clara Chia;

Ένας Ισπανός ραδιοφωνικός παραγωγός ισχυρίζεται πως το ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια της σχέσης του είχαν ανοιχτή σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία ‘εσύ κάνεις ό,τι θέλεις κι εγώ κάνω ό,τι θέλω’, αλλά απέναντι στα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούμε να είμαστε ζευγάρι».

Να σημειώσουμε πως οι ισχυρισμοί πιστεύεται ότι προέρχονται από τον στενό κύκλο των φίλων και της οικογένειας του ποδοσφαιριστή, με πολλούς να λέγεται ότι έμειναν έκπληκτοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα στη σχέση τους βλέποντας την Shakira να προβαίνει σε μια πρωτοφανή «μουσική επίθεση» μιλώντας για απιστία από την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή.

Πηγή: MUST