Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Θα πρέπει να αποφασίσετε ότι εσείς είστε εκείνος που χαράζει την πορεία της ζωής σας και να μην επιτρέπετε στους γύρω σας να επεμβαίνουν και να σας απορρυθμίζουν. Θα πρέπει να αντιδράσετε δυναμικά σε όσους σας πετάξουν το γάντι, για να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, αλλά και να θέσετε σαφή όρια σε όσους έχουν την διάθεση να σας αμφισβητήσουν.

Ταύρος

Πρέπει να αποφύγετε σήμερα πάση θυσία τους πειραματισμούς στα αισθηματικά σας! Αποφύγετε φλερτ με άτομα που μόλις συναντήσατε, γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό... Επίσης, μην ξοδεύετε τις αποταμιεύσεις σας σε αντικείμενα πολυτελείας ή σε ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Το απόγευμα αυξάνεται ο κίνδυνος σωματικής βλάβης!

Δίδυμοι

Η μέρα θα είναι για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας  διασκεδαστική και παραγωγική ταυτόχρονα. Εμπλέξτε ενεργά φίλους, συγγενείς ή γείτονες σε μια δραστηριότητα, γιατί μέσα από την ομαδικότητα, θα είναι το αποτέλεσμα πιο παραγωγικό και θα περάσετε ευχάριστα την μέρα σας. Το βράδυ μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που έχετε να δείτε εδώ και πολύ καιρό.

Καρκίνος

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σας, εάν έχετε απογόνους. Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας για να μην πέσετε και σεις. Δώστε προσοχή στον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σας.

Λέων

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε όσα επιδιώκετε στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε. Είστε λίγο περισσότερο αντιδραστικοί και εριστικοί από ότι συνήθως κατά την διάρκεια της μέρας, οπότε αποφύγετε εάν μπορείτε τα άτομα εκείνα που θα επιτείνουν την ένταση που αισθάνεστε.

Παρθένος

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική. Επικεντρώστε ωστόσο την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες. Στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα.

Ζυγός

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά… Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

Σκορπιός

Η μέρα μπορεί να φέρει μια αυξημένη ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά θέματα. Οι επαφές σας θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και κατανόηση και η διάθεση σας να προφέρετε ότι μπορείτε στα άτομα που έχουν ανάγκη είναι παραπάνω από έντονη.

Τοξότης

Αποφύγετε να υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Δουλέψτε ευσυνείδητα, με υπομονή και μεθοδικότητα, γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι ουσιαστικό. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε τους τόνους.

Αιγόκερως

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Υδροχόος

Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

Ιχθείς

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα και σας κάνει ονειροπόλους. Αποφύγετε να λέτε πολλά και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σας να μαντεύουν… Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει για τους αδέσμευτους ένα κεραυνοβόλο πάθος στον αέρα!

Πηγή: thebest