Johnny Depp: Πήρε δάνειο 10 εκατ. δολαρίων για να ανακαινίσει το σπίτι-κάστρο στο Λος Άντζελες

Προκαλεί εντύπωση ότι ο ηθοποιός προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς ο ίδιος περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι του στις Μπαχάμες

Ο Τζόνι Ντεπ πήρε δάνειο 10 εκατ. δολαρίων για να ανακαινίσει το σπίτι του στο Λος Άντζελες, το οποίο μοιάζει με κάστρο. Ο ηθοποιός, όπως γράφει η «Daily Mail» αγωνίζεται να κρατήσει «ζωντανή» την καριέρα του ως ηθοποιός. 

Έτσι, λοιπόν, ο Τζόνι Ντεπ αναγκάστηκε να πάρει δάνειο από τη City National Bank, που έχει το παρατσούκλι «τράπεζα των αστέρων» -σύμφωνα με όσα γράφει η «Daily Mail»- τον Μάρτιο του 2022, αφού ξόδεψε την περιουσία του ύψους 650 εκατ. δολαρίων στη δικαστική διένεξη με την Amber Heard και σε αλόγιστες δαπάνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Προκαλεί εντύπωση ότι ο ηθοποιός προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς ο ίδιος έχει εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό το συγκεκριμένο σπίτι καθώς περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι του στις Μπαχάμες.

Ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, σε περιοδεία με τους Hollywood Vampires, το συγκρότημα που δημιούργησε μαζί με τον Alice Cooper και τον Joe Perry. 

Πρόσφατα, ο διάσημος ηθοποιός επισκέφθηκε το πατρικό σπίτι του ποιητή Dylan Thomas, μετά από μια συναυλία με το συγκρότημά του. 

Ο 60χρονος Ντεπ αγόρασε για πρώτη φορά το σπίτι-κάστρο με τα οκτώ υπνοδωμάτια στο Δυτικό Χόλιγουντ, με πυργίσκους και πύργους, για 2,15 εκατ. δολάρια τον Μάρτιο του 1995. 

Πηγή: skai.gr