Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Ξεκαθαρίστε σκέψεις και απόψεις, παγιώστε τα σχέδια σας, καταστρώστε την στρατηγική σας και κινηθείτε με σιγουριά, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης. Κάποια έκτακτα έσοδα μπορούν να τονώσουν τον προϋπολογισμό σας, μην απογοητευτείτε όμως εάν διαπιστώσετε ότι δεν θα είναι όσα αναμένατε ή ελπίζατε να είναι.

Ταύρος

Ίσως θα πρέπει να χαμηλώσετε τον πήχη των προσδοκιών σας σήμερα και να έχετε για τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας στόχους πραγματοποιήσιμα όνειρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους αγαπημένους σας και ξεχάστε τις έγνοιες. Φροντίστε επίσης την υγεία σας ή την καλή σας φυσική κατάσταση.

Δίδυμοι

Κινδυνεύετε να προκαλέσετε σήμερα αντιδράσεις γνωστών και φίλων λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς σας! Είναι σημαντικό να έχετε υπό έλεγχο τη συναισθηματική σας φόρτιση και να αποφύγετε το δράμα ή την αγένεια. Θα ήταν συνετό να περάσετε το βράδυ ρομαντικά με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Προσοχή όμως στις δαπάνες σας!

Καρκίνος

Θα πρέπει να θέσετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην δημιουργείτε παρανοήσεις και εκφράστε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Λέων

Η μέρα σας ωθεί σε καταναλωτικά ξεφαντώματα! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλετε στις δαπάνες… Η οικογένεια επίσης σας απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείτε όμως κάποια στιγμή, ότι μόνο δίνετε στην οικογένεια σας και δεν παίρνετε σχεδόν τίποτε.

Παρθένος

Μειωμένη είναι η διάθεση σας για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σας στενοχωρήσει και θα σας πικράνει. Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε, γιατί πληγώνετε τους γύρω σας χωρίς λόγο και ουσία…

Ζυγός

Έχετε την τάση να εμπιστεύεστε εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη άτομα του περιβάλλοντος σας, που δεν γνωρίζετε καλά. Μια λανθασμένη κίνηση όμως μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον… Κάποιες αλλαγές θα θέλατε να κάνετε στην ζωή σας, προσέξτε όμως να μην κάνετε κάτι απλά και μόνο για να το κάνετε, αλλά για να σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Και για να το πετύχετε αυτό χρειάζεται σοβαρή σκέψη και προετοιμασία.

Σκορπιός

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε, να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, για χαλαρή παρέα με φίλους ή για μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα.

Τοξότης

Γόνιμη η μέρα για νέες ιδέες που με την πάροδο του χρόνου θα αποτελέσουν την βάση, πάνω στην οποία θα οικοδομήσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας πορείας. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράστε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σας λόγο ή την συμβουλή σας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες.

Υδροχόος

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις. Προσέξτε μήπως μια κρυφή συνεννόηση, σας βλάψει τελικά αντί να σας ωφελήσει. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Ιχθείς

Για τους περισσότερους, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Πηγή: thebest