Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας  

Κριός

Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει. Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Ταύρος

Τα πράγματα φαίνεται να σας πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε τη διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους.

Δίδυμοι

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτονώστε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Καρκίνος

Ίσως να χρειαστεί να εκμυστηρευτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε την άποψη τους ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα φωτιστεί πιθανά μια άλλη οπτική και θα σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερα λύσεις. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχτούν έτσι καλύτερα, τουλάχιστον όσο αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Λέων

Αποφύγετε να υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Δουλέψτε ευσυνείδητα, με υπομονή και μεθοδικότητα, γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι ουσιαστικό. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε τους τόνους.

Παρθένος

Πολλά έχετε επιτύχει τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως να πετύχετε πολλά περισσότερα, εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζητήσετε την βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης ή επενδύσεων. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

Ζυγός

Έχετε την τάση κατά την διάρκεια της μέρας να κάνετε βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις ή ενέργειες, που αφενός δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και αφετέρου θα φέρουν ένα γενικό εκνευρισμό! Ανατροπή των προγραμμάτων σας θα φέρει η μέρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Μην δυσανασχετείτε με όσα θα ακούσετε σε μια συζήτηση, γιατί εάν σκεφτείτε κάποια πράγματα θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι είχαν δίκαιο.

Σκορπιός

Η θετική σας διάθεση σήμερα έχει πάρει διαστάσεις υπερβολής… Είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ιδανική για να απολαύσετε όμορφες στιγμές, μόνοι σας ή με παρέα. Χαίρεστε με το παραμικρό και η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση συμπαρασύρει και τους γύρω σας.

Τοξότης

Ζητήματα καρδιάς θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βγάλετε αντικειμενικά συμπεράσματα για την σχέση ή το γάμο σας. Εάν έχει τελματώσει, ή θα βρείτε τρόπο να την αναζωογονήσετε, ή θα αποδεχτείτε το ναυάγιο και θα αποχωρήσετε. Ωστόσο, πριν κάνετε οτιδήποτε δραστικό, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε την όποια απόφαση βιαστικά, γιατί πιθανόν να μην υπάρχει πισωγύρισμα…

Αιγόκερως

Αφήστε την ασφάλεια της σταθερότητας για λίγο και αποτολμήστε κάτι νεωτεριστικό ή ακόμη και πιο επικίνδυνο για τα δικά σας δεδομένα. Θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Μείνετε μόνο μακριά από μηχανορραφίες στον εργασιακό σας χώρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε σε αντίθετη περίπτωση είναι να γίνετε μέρος του προβλήματος.

Υδροχόος

Σήμερα θα προκύψουν κάποια θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να τα τακτοποιήσετε, θα είστε σε υπερένταση! Δυσκολία θα παρουσιαστεί επίσης στις επικοινωνίες σας … Κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι να δείτε και άλλους γύρω σας να ενστερνίζονται ανάλογες απόψεις.

Ιχθείς

Κάθε καινούργιο ξεκίνημα συνοδεύεται αναγκαστικά από το τέλος μιας κατάστασης. Μην θρηνείτε για ότι τελείωσε, προσηλωθείτε στο καινούργιο που ξεκινάει. Θα σας είναι ωστόσο χρήσιμη η παρουσία ενός στενού σας φιλικού προσώπου. Είναι από εκείνες τις μέρες που η παρουσία και μόνο ενός αγαπητού μας προσώπου είναι ικανή να γαληνέψει την ψυχή μας…

Πηγή: thebest