Αβολη στιγμή: Η Κιμ Καρντάσιαν συνάντησε τη νέα «σύζυγο» του Κάνιε Γουέστ σε αγώνα μπάσκετ

Ο ράπερ δεν δίστασε να πάρει μαζί του σε αγώνα των παιδιών τους τη νέα του σύντροφο

H Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην σύζυγός της Κάνιε Γουέστ είχαν επιλέξει να κρατούν αποστάσεις μετά τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, ο 45 χρονος ράπερ εμφανίστηκε μαζί με τη νέα του «σύζυγο» Μπιάνκα Σενσόρι, στον αγώνα μπάσκετ των παιδιών τους που διεξήχθη την Παρασκευή στο Λος Άντζελες, σε μία μάλλον άβολη συνάντηση της «πρώην» και της «νυν»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail, την Κιμ Καρντάσιαν συνόδευσε στην αθλητική εκδήλωση ο καλαθοσφαιριστής και πρώην της αδελφής της Κλόε, Τρίσταν Τόμσον.

H 42χρονη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε με ανάλογη αθλητική περιβολή,  φορώντας μία κόκκινη μπλούζα και ένα μαύρο σορτς. Ισως, αν ήξερε για την συνάντηση με την Μπιάνκα, να διάλεγε κατι άλλο...

kim

Ο 45χρονος ράπερ και η αρχιτέκτονας εθεάθησαν να φτάνουν στο χώρο με μια μαύρη Mercedes, δύο εβδομάδες μετά την πραγματοποίηση της ιδιωτικής γαμήλιας τελετής  που φέρεται να έχει κάνει με την 27χρονη Μπιάνκα και το ζευγάρι φορούσε βέρες, με πηγές να λένε στo σάιτ TMZ ότι το δαχτυλίδι συμβολίζει τη δέσμευσή τους μετά την τελετή.

kanye

Ωστόσο, παρά την πραγματοποίηση μιας γαμήλιας τελετής, η ένωση δεν είναι νόμιμη, επειδή το ζευγάρι δεν φαίνεται να έχει καταθέσει πιστοποιητικό γάμου, αναφέρει το TMZ.

Πηγή: Daily Mail