Από τον Λέοντα έως τον Τοξότη: Τα ζώδια που διαλέγουν συνεχώς λάθος συντρόφους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που μπλέκουν συχνά με «λάθος» άτομα, που δεν έχουν κοινό τρόπο σκέψης και δεν φαντάζονται με τον ίδιο τρόπο το μέλλον τους 

Κάθε σχέση που ξεκινά αρχίζει με τις καλύτερες προοπτικές. Όλα τα βλέπουμε «ρόδινα» και ιδανικά μέχρι να ξεκινήσουν τα πρώτα σύννεφα. Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις τα σύννεφα δεν εμφανίζονται ποτέ. Αυτό πιθανότατα να μην σου έχει συμβεί αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω.

Θα αναφερθούμε, λοιπόν, στα ζώδια που μπλέκουν συχνά με «λάθος» άτομα, άτομα που πιθανόν δεν ταιριάζουν τα ενδιαφέροντα τους, δεν έχουν κοινό τρόπο σκέψης και δεν φαντάζονται με τον ίδιο τρόπο το μέλλον τους. Δυστυχώς, δεν καταλήγει σε happy end κάθε σχέση που συνάπτουμε, ούτε κάθε άνθρωπος που μπαίνει στη ζωή μας είναι βέβαιο ότι «ήρθε για να μείνει». Παρόλα αυτά, από κάθε άνθρωπο μαθαίνουμε πολλά και μάλλον τα παρακάτω ζώδια ξέρουν τους “λάθος” ανθρώπους για αυτούς απ’ έξω και ανακατωτά.

Λέων
Είναι συνήθως αυτό το άτομο στο οποίο ανατρέχουμε για συμβουλές. Έχει καλή κρίση σε ότι αφορά τους ανθρώπους και αναλύει σε βάθος συμπεριφορές, τις οποίες αντιλαμβάνεται με έναν μοναδικό τρόπο. Ωστόσο, όλα αυτά καταρρίπτονται όταν έρχεται η σειρά να διαχειριστεί τη δική του ζωή και τους ανθρώπους που μπαίνουν μέσα σε αυτή. Πολλές φορές λειτουργεί υπεροπτικά γιατί νιώθει ότι είναι αλάνθαστος και όλοι οι άλλοι είναι λάθος. Έτσι, καταλήγει να βλέπει περισσότερο τα ελαττώματα των άλλων, με αποτέλεσμα να τους απομυθοποιεί στο “άψε σβήσε”. Δεν είναι ότι είναι πάντα ακατάλληλοι οι άλλοι για αυτόν, είναι ότι ο ίδιος δεν αφήνει τον εαυτό του να αφεθεί στο σωστό άτομο.

Παρθένος
Αν θέλεις να μάθεις ποιο άτομο σε μία παρέα έχει τα περισσότερα ελαττώματα τότε άφησε έναν παρθένο να σου το υποδείξει. Θα το κάνει με απόλυτη επιτυχία, αφού διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό να πέφτει πάνω σε ανθρώπους με τα περισσότερα ελαττώματα ή με τα περισσότερα αντίθετα χαρακτηριστικά από τον ίδιο. Ο παρθένος θέλει από τη φύση του να έχει πάντα δίκιο, οπότε το άτομο που θα μπει απέναντι του θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτή τη φύση του, κατάσταση πολύ απίθανη. Είναι σπάνιο να βρει κάποιον που θα δέχεται τις ιδιοτροπίες του παρθένου, για αυτό τις περισσότερες φορές ο άνθρωπος που θα του επισημάνει τα λάθη του θα είναι ο λάθος άνθρωπος για αυτόν.

Σκορπιός
Δεν είναι εύκολο για έναν σκορπιό να βρει το έτερον ήμισυ του, αφού και ο ίδιος είναι ιδιαίτερος χαρακτήρες. Κουβαλάει “παραξενιές” και συχνά ασκεί κριτική στους άλλους. Μπορεί να υπονομεύσει αβίαστα τον οποιονδήποτε, για αυτό δύσκολο δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς αγάπης. Αν μη τι άλλο ένα από τα βασικά συστατικά των σχέσεων είναι ο σεβασμός, κάτι που πολλές φορές ξεχνά ένας σκορπιός. Χειραγωγεί ωστόσο εύκολα τους άλλους, για αυτό πολλές φορές τον “κυνηγάνε” δεν “κυνηγάει”.

Τοξότης
Ο τοξότης μοιάζει λίγο με τον Λέων. Έχει ανεπτυγμένη κριτική σκέψη και διαισθάνεται τους ανθρώπους, τις προθέσεις τους και την αύρα τους. Ψάχνει την τελειότητα ενώ πολύ συχνά όταν εντοπίζει ψέματα και υποκριτικές συμπεριφορές απογοητεύεται και εξαφανίζεται. Αν κάνεις κάποιο λάθος θα στο χτυπάει μέχρι να αποδημήσεις εις Κύριον και μάλλον αυτό είναι ένα από τα “κακά” χαρακτηριστικά του, που στέκονται εμπόδιο στο να συνάψει ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Πηγή: Savoir Ville