Κλείσιμο

Sofia Vergara: Μετά το διαζύγιό της βγαίνει με όμορφο χειρουργό

Η διάσημη ηθοποιός βγαίνει με τον Justin Saliman, ο οποίος εργάζεται ως ορθοπεδικός χειρουργός 

Η Sofia Vergara διαφημίζει σκελετούς οράσεως της εταιρείας Foster Grant και «ανέβασε» τις φωτογραφίες της στο Instagram. Η ηθοποιός συνεργάστηκε αρχικά με την εταιρεία το 2020, όταν κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με το brand.

Οι διαφημιστικές λήψεις της ηθοποιού δημοσιεύτηκαν στα social media μόλις δύο ημέρες αφότου φωτογραφήθηκε, ενώ βγήκε σε ραντεβού στο Beverly Hills.

Σύμφωνα με το «Page Six», η Sofia Vergara συνοδευόταν από τον Justin Saliman, ο οποίος εργάζεται ως ορθοπεδικός χειρουργός. Ο Justin Saliman, με σπουδές στο Ivy League, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Bree Turner, γνωστή από τη δουλειά της στο «Grimm», και «ενώθηκαν» με τα δεσμά του γάμου το 2010. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, πριν από τον χωρισμό του το 2018.

Η έξοδος της ηθοποιού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που τη βλέπουμε δημόσια σε ραντεβού από τότε που χώρισε από τον Joe Manganiello. Η Vergara και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του δείπνου της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το 2014.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2014 και παντρεύτηκε τον επόμενο χρόνο. Οι δυο τους παρέμειναν μαζί για, σχεδόν, μια δεκαετία πριν ανακοινωθεί ότι χώρισαν τον περασμένο Ιούλιο.

Η Vergara και ο Manganiello μοιράστηκαν μια δήλωση στο ««Page Six» για να επιβεβαιώσουν τα νέα για τον γάμο τους και έγραψαν ότι εξακολουθούν να «αγαπούν και να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον πάρα πολύ». 

Ο ηθοποιός του «Magic Mike», σύμφωνα με το «TMZ», επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, με το μέσο να υποστηρίζει ότι ο Joe ήθελε παιδιά με την ηθοποιό, η οποία έχει ήδη έναν γιο, τον 31χρονο Manolo Gonzalez Vergara. Η Sofia και ο Joe είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. δολαρίων, το οποίο προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και οι δύο κατά τη διάρκεια των έγγαμων χρόνων τους. 

Πηγή: skai.gr