Shinjiro Atae: Ο Ιάπωνας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

«Δεν θέλω να ζήσω μια ζωή χωρίς να αποδεχτώ ποτέ αυτό που πραγματικά είμαι», ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής 

Ο Shinjiro Atae ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο 34χρονος Ιάπωνας ποπ καλλιτέχνης έκανε την προσωπική αποκάλυψη σε εκδήλωση θαυμαστών του στο Cube Shibuya του Τόκιο, σύμφωνα με το AP.  «Αυτό που θα σας πω τώρα μπορεί να μην είναι κάτι που περιμένετε ή ελπίζετε να ακούσετε», είπε ο Shinjiro Atae, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Κιότο της Ιαπωνίας. «Ίσως κάποιοι από εσάς να χρειάζεστε χρόνο για να το καταλάβετε. Για χρόνια πάλευα να αποδεχτώ ένα κομμάτι του εαυτού μου ... αλλά τώρα, μετά από όλα όσα πέρασα, έχω επιτέλους το θάρρος να σας ανοιχτώ για κάτι. Είμαι gay». 

Ο Atae έλαβε την υποστήριξη των θαυμαστών του, καθώς τον χειροκρότησαν όρθιοι για τη θαρραλέα ανακοίνωση, την ώρα που οι νόμοι της Ιαπωνίας δεν παρέχουν ίση προστασία στα LGBTQ άτομα.

Ο καλλιτέχνης ήταν μέλος του συνόλου AAA, πριν από την αποχώρησή του το 2020, και έκτοτε αναζητά καριέρα ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ ζει κυρίως στο Λος Άντζελες.

Η ανακοίνωση του Atae ήρθε καθώς τα δικαιώματα των LGBTQ παραμένουν ένα θέμα στο επίκεντρο της συζήτησης στην Ιαπωνία, καθώς αρκετοί νομοθέτες του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος αντιτίθενται στην αλλαγή των υφιστάμενων νόμων.

Ο τραγουδιστής του «Gold Mine» μίλησε για την αγωνία που βίωσε κατά την απόφασή του να κάνει coming out, λέγοντας ότι του πήρε πολύ καιρό για να κάνει αυτή την αποκάλυψη.

«Δεν μπορούσα να το πω ούτε στον εαυτό μου», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram. «Ωστόσο, συνειδητοποίησα ότι είναι καλύτερο, τόσο για μένα, όσο και για τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι, συμπεριλαμβανομένων των θαυμαστών μου, να ζήσω τη ζωή μου αληθινά από το να ζήσω μια ζωή χωρίς να αποδεχτώ ποτέ αυτό που πραγματικά είμαι. Ελπίζω οι άνθρωποι που παλεύουν με το ίδιο συναίσθημα να βρουν κουράγιο και να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι τους». 

Και πρόσθεσε: «Όταν σκέφτομαι τη δουλειά μου στη βιομηχανία του θεάματος και τα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων, είναι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό», είπε. «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που σταθήκατε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια».
 

Πηγή: skai.gr