Michelle Yeoh: Η νικήτρια των Όσκαρ παντρεύτηκε τον 77χρονο σύντροφό της στην Ελβετία – Ήταν 19 χρόνια αρραβωνιασμένοι

Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος πιλότος αγώνων, Felipe Massa, στο Instagram

Η Michelle Yeoh παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, Jean Todt. Η 60χρονη πρωταγωνίστρια του «Everything Everywhere All at Once» είπε το «ναι» στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ferrari, στη Γενεύη της Ελβετίας, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023. 

Η Michelle Yeoh παντρεύτηκε

Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος πιλότος αγώνων, Felipe Massa, στο Instagram. Ο Massa μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την τελετή καθώς και μια όμορφη κάρτα που περιέγραφε την ιστορία της αγάπης τους, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στη Σαγκάη. 

Η Michelle Yeoh παντρεύτηκε

Στο πάνω μέρος είχε μια γλυκιά φωτογραφία του ζευγαριού. Η κάρτα ανέφερε ότι δύο μήνες μετά τη συνάντησή τους, ο 77χρονος Todt έκανε πρόταση γάμου στη Yeoh και εκείνη είπε το «ναι». Ωστόσο, πέρασαν 6.992 ημέρες (19 χρόνια) και το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. 

Η Michelle Yeoh παντρεύτηκε

Η κάρτα έγραφε: «Συναντηθήκαμε στη Σαγκάη στις 4 Ιουνίου 2004. Στις 26 Ιουλίου 2004, ο J.T. έκανε πρόταση γάμου στην M.Y. και εκείνη είπε ΝΑΙ!".

Η Michelle Yeoh παντρεύτηκε

Σήμερα, μετά από 6992 ημέρες, στις 27 Ιουλίου 2023 στη Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, είμαστε τόσο ευτυχείς που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!». 

Η Michelle Yeoh παντρεύτηκε

Η Yeoh έφερε επίσης το Όσκαρ της στο γάμο της, με το χρυσό αγαλματίδιο να φαίνεται σε αρκετές φωτογραφίες. «Ευτυχισμένος γάμος #JeanTodt & #michelleyeoh σας αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε ο Massa στην ανάρτησή του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Felipe Massa (@massafelipe)

Πηγή: skai.gr