H Sharon Stone «αυτοτρολάρεται» - Ποζάρει με φουσκωμένα χείλη και γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της

H ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι σταμάτησε τα μπότοξ μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001

Τα γενέθλιά της είχε η αγαπημένη ηθοποιός Σάρον Στόουν και βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να τα γιορτάσει. Η ηθοποιός έγινε 65 ετών και είπε να το γιορτάσει με μία χιουμοριστική ανάρτηση, που άφησε «άφωνους» τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει σε ένα κρεβάτι, κρατώντας μπαλόνια και φορώντας πιτζάμες και τα γυαλιά της. 

Εντύπωση προκάλεσαν τα υπερβολικά φουσκωτά και βαμμένα κόκκινα χείλη της.

H Σάρον Στόουν

«Εγώ το έκανα. Επιτέλους. Για τα γενέθλιά μου. Πήγα στο Χόλιγουντ. Μερικές φορές παίρνεις ακριβώς αυτό που εύχεσαι», έγραψε στην ανάρτησή της, η οποία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια.

«Ωραία τα κατάφερες», «Ούτε που καταλαβαίνεις τη διαφορά», «Λατρεύω τις νέες σου φωτογραφίες», «Φαίνεται ότι κάποιος μπέρδεψε τις τουλίπες με δύο χείλη», είναι μόνο κάποια από τα χιουμοριστικά σχόλια που έγραψαν οι followers της, ευχόμενοι στην ηθοποιό χρόνια πολλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι σταμάτησε τα μπότοξ μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001. Από τότε δεν έχει κάνει ξανά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Μέσα στην εβδομάδα, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι έχασε την επιμέλεια του γιου της μετά τον ρόλο της στην ταινία «Βασικό Ένστικτο». «Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», ανέφερε η ίδια. «Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου, το μικρό μου αγοράκι: ‘’Ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες σεξ;’’. Ήταν μια μορφή κακοποίησης από το σύστημα επειδή έκανα αυτή την ταινία. 

Η Σάρον Στόουν, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, είπε ότι αυτό το γεγονός της ράγισε την καρδιά. «Κατέληξα σε κλινική με προβλήματα στην καρδιά», είπε η ίδια. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει για τις δυσκολίες της εργασίας της στην ταινία «Βασικό Ένστικτο». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Πηγή: skai.gr