Sharon Stone: Εντυπωσιακή στα 65 της – Είμαι ευτυχισμένη που μεγαλώνω

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι στα 40 της πάλευε πολύ με το κομμάτι της αποδοχής και με το γεγονός ότι μεγαλώνει

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Σάρον Στόουν, γιόρτασε πρόσφατα τα 65α γενέθλιά της, δείχνοντας ότι ο χρόνος δεν την έχει «αγγίξει». Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο του περιοδικού «ELLE» Ισπανίας. 

Η πάντα κομψή Σάρον Στόουν φόρεσε ένα λευκό παντελόνι Schiaparelli και ένα εντυπωσιακό κολιέ Daniel Roseberry για τη φωτογράφιση.

Η γεννημένη στην Πενσυλβάνια σταρ μοιράστηκε με το περιοδικό τις σκέψεις της για τη γήρανση, δηλώνοντας με αυτοπεποίθηση: «Είμαι ευτυχισμένη που μεγαλώνω και νιώθω φανταστικά. Με ενδιαφέρει περισσότερο η εσωτερική ομορφιά. Είναι σημαντικό να έχεις μια φιλοσοφία ή έναν τρόπο ζωής ή μια πίστη που σε κρατά ισορροπημένη. Για μένα, αυτό ήταν ο Βουδισμός. Είναι πραγματικά το κλειδί για τη γαλήνη και την ομορφιά», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι στα 40 της πάλευε πολύ με το κομμάτι της αποδοχής και με το γεγονός ότι μεγαλώνει… «Στα σαράντα μου μπήκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωσα την πόρτα και είπα: "Δεν θα βγω έξω μέχρι να μπορέσω να αποδεχτώ πλήρως το σώμα μου"», εξομολογήθηκε. 

 «Είμαι πλέον τόσο ευγνώμων για το σώμα μου. Όταν ήμουν νεότερη, όλοι μου έλεγαν τι δεν πάει καλά με το σώμα μου - πολύ αυτό, πολύ εκείνο», πρόσθεσε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Η ηθοποιός υπήρξε φανατική υποστηρίκτρια της έρευνας για τον καρκίνο, αλλά και ειλικρινής για τους δικούς της αγώνες με την υγεία της. Είχε πάθει εγκεφαλικό το 2001, ενώ την ίδια χρονιά έκανε ένα χειρουργείο για να αφαιρέσει έναν όγκο από το στήθος της. 

Σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους τη σημασία της διενέργειας μαστογραφιών και θυμήθηκε τη δική της εμπειρία όταν οι γιατροί της είπαν ότι βρήκαν έναν όγκο που ήταν μεγαλύτερος από το στήθος της.

Είπε με ειλικρίνεια: «Αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ πάρτε και τα δύο μου στήθη, γιατί δεν είμαι άτομο που ορίζεται από το στήθος μου. Ξέρετε, αυτό μπορεί να φαίνεται αστείο να το λέω εγώ, αφού όλοι τα έχετε δει».

Εκτός από την καριέρα της ως ηθοποιός, η Σάρον Στόουν έχει επιχειρήσει να ασχοληθεί με τον κόσμο της τέχνης με την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής, «Shedding: Sharon Stone». 

Η έκθεση παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στην γκαλερί Allouche Gallery στο Culver City του Λος Άντζελες και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου.

Πηγή: skai.gr