Η Σελίν Ντιόν πούλησε «κρυφά» πολυτελή έπαυλη στο Λας Βέγκας, στην οποία δεν έμεινε ποτέ 

Αν και ποτέ δεν βγήκε «επίσημη» αγγελία (γιαυτό και δεν υπάρχουν φωτογραφίες), λέγεται ότι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, 12 μπάνια (!), πισίνα, γυμναστήριο και όλες τις σχετικές ανέσεις

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της για λόγους υγείας - ανακοίνωσε τον περασμένο χρόνο ότι πάσχει από το Stiff Person Syndrome (SPS), μια νευρολογικής φύσεως σπάνια πάθηση -  πούλησε «αθόρυβα» μία πολυτελή έπαυλη στο Λας Βέγκας

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Dirt, το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα 555 στρεμμάτων. 

Αν και ποτέ δεν βγήκε «επίσημη» αγγελία (γιαυτό και δεν υπάρχουν φωτογραφίες), λέγεται ότι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, 12 μπάνια (!), πισίνα, γυμναστήριο και όλες τις σχετικές ανέσεις αυτών των επαύλεων. 

 Η διάσημη τραγουδίστρια, αγόρασε την έπαυλη στα τέλη του 2017 για 9,2 εκατομμύρια δολάρια αλλά δεν έμεινε ποτέ εκεί. Τώρα την πούλησε για 30 εκατ. δολαρίων. 
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο αγοραστής φέρεται να είναι ο Chuck Esserman, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων και η σύζυγός του Ivette. 

Ο Σελίν Ντιόν έχει στην κατοχή της πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων στη Φλόριντα, τον Καναδά και το Παρίσι.
 
Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ζει μαζί με τους τρεις γιους της σε μια εντυπωσιακή έπαυλη την οποία αγόρασε το 2003, στη πόλη Χέντερσον του Λας Βέγκας.


 

Πηγή: skai.gr