Η απάντηση της Scarlett Johansson για το αν φοράει εσώρουχα: Θα το αφήσω στη φαντασία σας...

Η ηθοποιός λέει ότι έχει βαρεθεί με τέτοιες ερωτήσεις  

Ένα από τα πιο ισχυρά κινήματα στη βιομηχανία του κινηματογράφου είναι το #MeToo. Αυτό το κίνημα άλλαξε αρκετά πράγματα στον χώρο του θεάματος, βοήθησε τους καλλιτέχνες στα γυρίσματα μιας ταινίας, αλλά έχει επίσης βοηθήσει τις ηθοποιούς να αποφεύγουν να απαντούν σε σεξιστικές ερωτήσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ηθοποιός Scarlett Johansson. Η διάσημη ερμηνεύτρια έχει αναγκαστεί να ανεχτεί πολλές τέτοιες καταστάσεις και έρχεται στο μυαλό μας όταν το 2012, παρουσιάζοντας την ταινία «The Avengers», της συνέβη κάτι ασυνήθιστο.

Σε μια συνέντευξη, ένας δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό αν φορούσε εσώρουχα κάτω από το κοστούμι της, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Scarlett Johansson.

«Είσαι το πέμπτο άτομο που με ρωτάει αυτό σήμερα. Θα το αφήσω στη φαντασία σας. Ό,τι νομίζετε ότι θα έπρεπε να φοράω ή να μη φοράω κάτω από αυτό το κοστούμι».

Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η Johansson διαμαρτύρεται για τέτοιες ερωτήσεις. Μια άλλη φορά, της ζητήθηκε να μιλήσει για την αλλαγή στολής του χαρακτήρα της στην ταινία: «Μπορώ πραγματικά να μιλήσω για τη μόδα; Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Η ηθοποιός παραπονέθηκε για τέτοιες ερωτήσεις στο podcast του ηθοποιού Daz Shepord: «Πολλές φορές έχω νιώσει σαν αντικείμενο», αποκάλυψε η ηθοποιός. 
 

Πηγή: skai.gr