Κλείσιμο

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα και όπως είναι φυσικό διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Instagram. Στην ίδια ανάρτηση, η γνωστή παρουσιάστρια και influencer μοιράστηκε με τους followers της την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του μαιευτηρίου, αλλά και τον κόσμο για τις αμέτρητες ευχές. 

Η ίδια έγραψε: «Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν τη διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα…Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει πού θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της...». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί πριν από λίγες ημέρες, στις 5 Δεκεμβρίου. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η γνωστή παρουσιάστρια και influencer μοιραζόταν τις σκέψεις της και τις εξελίξεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της, σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Πηγή: skai.gr