Κλείσιμο

Η πρόταση του «κάπτεν Κερκ» Ουίλιαμ Σάτνερ στον Ίλον Μασκ και η… τρυφερή απάντηση του μεγιστάνα 

Με τον Ίλον Μασκ επικοινώνησε την περασμένη εβδομάδα μέσω twitter ο «κάπτεν Κερκ» Ουίλιαμ Σάτνερ της θρυλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας Star Trek, θέλοντας να του κάνει μια «επιχειρηματική πρόταση».  

Δεδομένου ότι ο μεγιστάνας εξαγόρασε το Twitter αντί 44 δισεκ. δολαρίων, ο Σάτνερ πρότεινε χαριτολογώντας στον ιδρυτή της Tesla και της Space X να τον προσλάβει ως το… νέο πρόσωπο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, βάζοντας στην άκρη το λογότυπο με το μικρό πτηνό... «Παρεμπιπτόντως, αφού φαίνεται να είναι το πιο πρόσφατο ‘θέμα’ εδώ. Δηλώνω ότι παραμένω στο Twitter» ανέφερε αρχικά ο 91χρονος ηθοποιός, αφήνοντας αιχμές για συναδέλφους του που μετά την εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δήλωσαν ότι θα εγκαταλείψουν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πέραν αυτού, πρόσθεσε ο Σάτνερ, νομίζω ότι ο Ίλον Μασκ είναι αξιολάτρευτος. Επίσης, αποκάλυψη: Προσπαθώ να πλασάρω στον Ίλον να με προσλάβει ως πρόσωπο του Twitter #dumpthebird. 

Ο πάντα αντισυμβατικός Μασκ αντέδρασε γρήγορα στην ανάρτηση του Σάτνερ με μια τρυφερή απάντηση που δέχθηκε καταιγισμό επιδοκιμαστικών σχολίων: «Θα είσαι πάντα ο κάπτεν μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ουίλιαμ Σάτνερ έγινε το 2021 ο γηραιότερος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα, όχι πάντως με την Space X. 

Σημειωτέον ότι το όνομα του επιχειρηματία έχει αναφερθεί στο Star Trek: Discovery το 2017. Κατατάχθηκε δίπλα στους αδερφούς Ράιτ και τον φανταστικό επιστήμονα που έκανε πραγματικότητα (στη σειρά) την πολλαπλάσια του φωτός «ταχύτητα warp». 

Πηγή: skai.gr