Ανήκεις και εσύ στα ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες;

Ενώ κάποιοι ακολουθούν τους κανόνες και δεν ζουν χωρίς αυτούς, άλλοι λένε ότι οι κανόνες προορίζονται για να παραβιάζονται! Και φυσικά, η αστρολογία αποκωδικοποιεί το γιατί ορισμένα ζώδια λένε πάντα όχι στους κανόνες. Αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο πιστεύουν στο σπάσιμο των ανούσιων κανόνων, αλλά θεωρούν ότι είναι επίσης πολύ συναρπαστικό να το κάνουν. Αυτές οι γεμάτες ενθουσιασμό προσωπικότητες ακολουθούν αποκλειστικά την καρδιά τους!

Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες. Μήπως βλέπεις τον εαυτό σου σε κάποιο από αυτά;

Δίδυμοι

Οι κανόνες και οι Δίδυμοι είναι οι δύο διαφορετικές όψεις ενός νομίσματος! Οι Δίδυμοι θέλουν να ακολουθήσουν το δικό τους στυλ αντί να μένουν πιστοί στις οδηγίες. Γιατί; Γιατί λατρεύουν την παρορμητικότητα!

Κριός

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που έχουν όλοι οι Κριοί είναι η παρορμητικότητα. Στον Κριό δεν αρέσει να του λένε τι να κάνει. Έχει αυτή τη φλογερή προσωπικότητα που είναι πάντα έτοιμη να παλέψει για αυτό που αγαπάει, ειδικά για την ελευθερία του. Ο Κριός εμπιστεύεται το δικό του ένστικτο και ακολουθεί μόνο αυτό που λέει η καρδιά του.

Τοξότης

Ο Τοξότης, επίσης, δεν ενδιαφέρεται για το τι θέλουν οι άλλοι να κάνει. Το να κάνει πράγματα με συναρπαστικό και περιπετειώδη τρόπο είναι η δική του γλώσσα. Τα βιβλία κανόνων είναι κάτι που ποτέ δεν διαβάζει πραγματικά όταν κάνει κάτι. Η εύρεση της αλήθειας είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πραγματικά και για αυτό το θέμα, είναι πάντα έτοιμος να ξεπεράσει τις γραμμές. Τα άτομα με αυτό το ζώδιο θέλουν να διασκεδάσουν και να σπάσουν τους κανόνες!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι εσωστρεφής αλλά βασίζεται στην επαναστατική του σκέψη για να όλες τις ενέργειές του. Όταν πρόκειται για νομικά πράγματα, δεν έχει από την αρχή θετική στάση και πιστεύει ότι πολλά πράγματα πρέπει να αναδιατυπωθούν. Επιπλέον, έχει κοφτερό μυαλό και θέλει να είναι η δύναμη του λόγου για όσους δεν μπορούν να σταθούν πιστοί στον εαυτό τους. Ιχθύς Ο Ιχθύς βασίζεται πάντα στη διαίσθησή του. Δεν του αρέσει να μένει μέσα σε ένα κουτί και σπάει τα όρια αργά ή γρήγορα. Δεν ανησυχεί ποτέ για τις συνέπειες των κινήσεών του ή εάν είναι ικανοποιημένος με τις πράξεις του. Για αυτόν, οι κανόνες είναι απλώς ένα σύνολο που προορίζεται να παραβιαστεί. Ο Ιχθύς είναι παρορμητικός, αλλά παίζει πάντα με ασφάλεια καθώς φοβάται υπερβολικά μην τον πιάσουν!

Διαβάστε ακόμα:

5 outfits αποφοίτησης, αν δεν θέλεις να φορέσεις κάτι μαύρο

Ποιος είναι τελικά ο νικητής του debate “ζωικό ή φυτικό γάλα”;

Πηγή: Savoir ville