Σαρλίν και Αλβέρτος με ένα… παθιασμένο φιλί στο στόμα διαψεύδουν ότι χωρίζουν

Αυτό το απρόσμενο γεγονός συνέβη στα εγκαίνια μιας έκθεσης στο Όσλο, που είναι αφιερωμένη στον προ-προπάππου του, πρίγκιπα Αλβέρτο Α', εξερευνητή και ωκεανογράφο

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και ο Αλβέρτος προσπαθούν να βάλουν τέλος στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του βρίσκονται στη Νορβηγία με τα δίδυμα παιδιά τους. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, σε μια σπάνια και ασυνήθιστη δημόσια εκδήλωση αγάπης.

Αυτό το απρόσμενο γεγονός συνέβη στα εγκαίνια μιας έκθεσης στο Όσλο. «Τέτοιες εκδηλώσεις στοργής είναι σπάνιες μεταξύ των βασιλικών προσώπων», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Histoire Royales». 

Ακόμη και στους βασιλικούς και πριγκιπικούς γάμους, κάποιοι άνθρωποι προτιμούν τις αγκαλιές ή τα φιλιά στο μάγουλο, αλλά για φιλί στο στόμα… ούτε λόγος! Ενώ οι φήμες για διαζύγιο, διαφωνίες και προγαμιαία συμβόλαια οργιάζουν και έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε δεκάδες ΜΜΕ, οι δυο τους επέλεξαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων με αυτό το παθιασμένο… φιλί. 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εγκαινίασε την έκθεση που είναι αφιερωμένη στον προ-προπάππου του, πρίγκιπα Αλβέρτο Α', εξερευνητή και ωκεανογράφο. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Α' δημιούργησε ένα επιστημονικό τμήμα για την εξερεύνηση του αρχιπελάγους Σβάλμπαρντ, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από τις νορβηγικές αρχές, μεταξύ 1898 και 1907. 

Το φιλί μεταξύ του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν ήταν μάλλον απροσδόκητο. Αυτό ήταν το πρώτο ταξίδι της Σαρλίν στο εξωτερικό με την οικογένειά της, μετά την ανάρρωσή της από κορωνοϊό και η ατμόσφαιρα φάνηκε πολύ χαλαρή μεταξύ όλων των μελών της οικογένειας. Ωστόσο, πρόσφατα κάποια ΜΜΕ έγραψαν ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό φαίνεται να διαπραγματεύτηκε την επιστροφή της και την παρουσία της σε δημόσιες εκδηλώσεις, με αντάλλαγμα μια δωρεά ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Είναι το φιλί απόδειξη συμφιλίωσης; Φαίνεται ότι αυτό το οικογενειακό ταξίδι με τα δίδυμα είναι η ιδανική ευκαιρία για το ζευγάρι να απολαύσει μια πιο προσωπική στιγμή, μακριά από την πίεση των ΜΜΕ. 
 

Πηγή: skai.gr