Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του Πικέ, 2 μήνες μετά τον χωρισμό με την Σακίρα

Η νέα κυρία του παίκτη της Μπαρτσελόνα πυροδότησε φήμες αφού παρευρέθηκε σε γάμο με τον Πικέ με εφαρμοστό πολύχρωμο φόρεμα, σύμφωνα με φωτογραφίες που έλαβε η ισπανική Hola! Περιοδικό.

Ο πρώην της Σακίρα, Ζεράρ Πικέ, φημολογείται ότι περιμένει το πρώτο του παιδί με τη νέα του σύντροφο Κλάρα Μαρτί μόλις δύο μήνες μετά τον χωρισμό από την τραγουδίστρια.

Η νέα σύντροφος του παίκτη της Μπαρτσελόνα πυροδότησε φήμες αφού παρευρέθηκε σε γάμο με τον Πικέ φορώντας εφαρμοστό πολύχρωμο φόρεμα, στο οποίο διακρίνεται κοιλίτσα εγκυμοσύνης, σύμφωνα με φωτογραφίες που έλαβε η ισπανική Hola. 

«Μπορείς να δεις ότι προεξέχει η κοιλία της. Αυτή η γυναίκα είναι λεπτή και μπορείς να δεις την κοιλιά της», είπε ο Raúl de Molina αναφερόμενος στη φωτογραφία της κατά τη διάρκεια του προγράμματος El gordo y la flaca .

«Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της», πρόσθεσε ένας άλλος οικοδεσπότης.

Η φήμη όταν συζητήθηκε σε μια άλλη ισπανική εκπομπή Chisme no like, όπου σχολιάστηκε το αν η Μάρτι είναι έγκυος ή όχι.

«Η Κλάρα μοιάζει να έχει κοιλιά. Μπορεί να είναι "καθ' οδόν ένα μωρό;" διερωτήθηκε κάποιος στην εκπομπή.

Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση για τις φήμες ούτε από την πλευρά του Pique ούτε από τη νέα του σύντροφο.

Αν η φήμη επιβεβαιωθεί, ο ποδοσφαιριστής θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας καθώς έχει ήδη δύο γιους με την Σακίρα

Ο Πικιέ προχώρησε στη σχέση του με την φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων σχεδόν δύο μήνες αφότου ο ίδιος και η τραγουδίστρια ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο. Οι δυο εθεάθησαν να φιλιούνται στο φεστιβάλ Summerfest Cerdanya στην Καταλονία και αργότερα παρευρέθηκαν μαζί στον γάμο του καλύτερου φίλου του.

Πηγή: Must