Ο Χάρι και η Μέγκαν υιοθέτησαν ένα σκυλάκι Beagle από την φάρμα- κολαστήριο της Βιρτζίνια- Δείτε βίντεο

«Η Δούκισσα μου τηλεφώνησε προσωπικά», είπε η Shannon Keith, δικηγόρος για τα δικαιώματα των ζώων που διευθύνει το Beagle Freedom Project, στους Los Angeles Times στις 24 Αυγούστου.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex υιοθέτησαν πρόσφατα ένα 7χρονο σκυλί, την Mamma Mia , η οποία διασώθηκε από την παράνομη φάρμα- κολαστήριο, αναπαραγωγής Beagle στη Βιρτζίνια, για την οποία είχαν γίνει εκτεταμένα ρεπορτάζ στον Τύπο μετά τις αποκαλύψεις για πολλαπλές παραβιάσεις στους κανόνες ασφάλειας και ευζωίας των σκυλιών της.

«Η Δούκισσα μου τηλεφώνησε προσωπικά», είπε η Shannon Keith, δικηγόρος για τα δικαιώματα των ζώων που διευθύνει το Beagle Freedom Project, στους Los Angeles Times στις 24 Αυγούστου.

Αν και η Μiα διασώθηκε μαζί με οκτώ από τα νεογέννητα κουτάβια της, όπως εξήγησε η Shannon, το ζευγάρι ερωτεύτηκε τη μαμά αμέσως κατά την επίσκεψή τους. «Η Δούκισσα κρατούσε τη Μία και είπε «την υιοθετούμε»», είπε η Keith. τονίζοντας πως έμφαση δίνεται στην υιοθεσία των μεγαλύτερων, σε ηλικία σκύλων, που συνήθως δύσκολα προτιμούνται.

Σε κάθε περίπτωση, πρωτού αναχωρήσουν με το νέο μέλος της οικογένειάς τους για σπίτι τους στο Montecito, η Keith είπε ότι ο πρίγκιπας Harry σημείωσε ότι η Mia δεν θα μπορούσε να φύγει μη παίρνοντας έστω ένα παιχνίδι, από αυτα που είχε το τελευταίο διάστημα, ως ανάμνηση.

«Λοιπόν, δεν μπορούμε να φύγουμε ακόμα γιατί υπάρχει κάτι σε αυτό το σπίτι που χρειάζεται. Έχει κάποιο αγαπημένο παιχνίδι ή κάτι τέτοιο;», είπε ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με τη Shannon.

Και αφού η Μία άρπαξε ένα παιχνίδι αλεπούς με το οποίο έπαιζε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της από την εγκατάσταση στην οργάνωση στο Λος Άντζελες, όπως μοιράστηκε η Shannon, ο Δούκας είπε: «Εντάξει, τώρα μπορούμε να πάμε σπίτι».

Πηγή βίντεο: Beagle Freedom Project

Πηγή: Μust