Κλείσιμο

«Πάρτον στον γάμο σου»- Ο Κιάνου Ριβς...«guest star» σε γαμήλιο πάρτυ ζευγαριού στην Βρετανία

Ενας σταρ, δίνει οπωσδήποτε μια ιδιαίτερη πινελιά ως καλεσμένος σε γάμο πόσο μάλλον όταν είναι το καλύτερο παιδί του Χόλιγουντ

Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τα όσα γνωρίζουμε για τον χαρακτήρα του Κιάνου Ρίβς, αναμφσβήτητα θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον Τύπο που θα ήθελες δίπλα σου για να χαρεί με την χαρά σου!

Έτσι λογικά σκέφτηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο ο Τζέιμς και η Νίκι Ρόουντναϊτ που παντρεύτηκαν σε ξενοδοχείο στο Νορθάμπτονσιρ της Βρετανίας στο οποίο έτυχε να μένει για τις διακοπές του ο στάρ του Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι είχε οργανώσει τη γαμήλια τελετή με φίλους και συγγενής και ο γαμπρός τυχαία εντόπισε τον αγαπημένο ηθοποιό σε χώρο του ξενοδοχείου.

«Ο σύζυγός μου τον είδε στο μπαρ, του είπε ότι μόλις είχαμε παντρευτεί και τον κάλεσε να πει ένα “γεια” και να πιει ένα ποτό μαζί μας εάν ήθελε. Ήταν πολύ φιλικός και είπε ότι θα το έκανε αργότερα», δήλωσε η Νίκι Ρόουντναϊτ στο Newsweek.

Μία ώρα αργότερα, μέλος του προσωπικού πλησίασε τη νύφη και την ενημέρωσε ότι ένας «πολύ ξεχωριστός» καλεσμένος ήταν έξω και ήθελε να της μιλήσει. Ήταν ο Κιάνου Ριβς.

Ο ηθοποιός πόζαρε με το ζευγάρι όταν του ζητήθηκε, μίλησε με καλεσμένους τους, ενώ έβγαλε και με αυτούς φωτογραφίες.

Πηγή: skai.gr