«Ο δρόμος του χρήματος είναι στρωμένος με δαντέλα»- H Rihanna νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes

Η περιουσία της Rihanna αγγίζει τα 1,4 δισ. δολάρια και εντύπωση προκαλεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της προέκυψε όχι από την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα της στην μουσική, αλλά από το λανσάρισμα της δική της σειρά καλλυντικών αλλά και εσωρούχων.

Για τρίτη χρονιά στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες συμπεριλαμβάνεται η διάσημη τραγουδίστρια και επιτυχημένη πλέον επιχειρηματίας, Rihanna,η μοναδική αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος κάτω των 40 ετών.

Όπως επισημαίνει το Forbes η περιουσία της αγγίζει τα 1,4 δισ. δολάρια και εντύπωση προκαλεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της προέκυψε όχι από την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα της στην μουσική, αλλά από το λανσάρισμα της δική της σειρά καλλυντικών αλλά και εσωρούχων.

Πιο συγκεκριμένα, η Rihanna δραστηριοποείται στον τομέα της κοσμετολογίας αλλά και της μόδας μέσω δύο εταιρειών, της Fenty Skin και η Savage X Fenty οι οποίες και εμπορεύονται- δημιουργούν καλλυντικά και εσώρουχα αντίστοιχα.

Η Rihanna έχει υποστηρίξει πάντως επανειλημμένως ότι δεν εστιάζει στις αποτιμήσεις και τους επαίνους. Το 2019 είχε δηλώσει στο περιοδικό T Magazine των New York Times ότι δεν θα σταματήσει να δουλεύει μόνο επειδή έχει κάνει μεγάλη περιουσία, αφού αυτό δεν ήταν ποτέ στις βασικές της επιδιώξεις.

Επίσης, είχε δηλώσει ότι θέλει να διοχετεύσει τα χρήματα σε σκοπούς που έχουν κάποιο νόημα: «Τα χρήματα δεν είναι για εμένα, είναι πάντοτε η σκέψη ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλο. Ο κόσμος μπορεί πραγματικά να σε κάνει να πιστέψεις ότι τα λάθος πράγματα έχουν προτεραιότητα και να σε κάνει να χάσεις το βασικό στόχο της ζωής, τι σημαίνει να είσαι ζωντανός», είχε πει η ίδια στο αμερικανικό περιοδικό.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: YOUTUBE- Jhonny Maldonado Martinez