Rebel Wilson: Αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της Ramona Agruma

Η σύντροφος της Γουίλσον είναι επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχων 

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα αρραβωνιάστηκαν και επίσημα και μάλιστα τα νέα τα ανακοίνωσαν οι ίδιες στο Instagram. «Είπαμε ναι!», έγραψε η πρωταγωνίστρια του «Pitch Perfect» στη δημοσίευση που «ανέβασε» στο Instagram, ανακοινώνοντας τα συναρπαστικά νέα στους θαυμαστές της την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. 

«Σας ευχαριστούμε @tiffanyandco για το εκπληκτικό δαχτυλίδι και στον Bob Iger και την απίστευτη ομάδα στη Disneyland για την πραγματοποίηση αυτής της μαγικής έκπληξης!».

Η 42χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα του αρραβώνα της μέσω των Instagram Stories της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Μια φωτογραφία έδειχνε την ηθοποιό να κρατάει το κουτί με το δαχτυλίδι, ενώ μια άλλη την έδειχνε με την αρραβωνιαστικιά της να γιορτάζουν τα χαρμόσυνα νέα στη Disneyland μετά την πρόταση γάμου.

Ωστόσο, παρά τα χαρμόσυνα νέα, η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η οικογένεια της μέλλουσας συζύγου της δεν ήταν πολύ δεκτική στη σχέση του ζευγαριού. «Όλη η οικογένειά μου ήταν απλά καταπληκτική, αλλά η οικογένεια της Ραμόνα Αγκρούμα δεν ήταν τόσο δεκτική», είπε στο podcast «Life Uncut» την περασμένη εβδομάδα.

«Και έτσι, από πολλές απόψεις, ήταν πολύ πιο δύσκολο γι' αυτήν να πρέπει να δημοσιοποιήσει τα νέα».

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα

Η ηθοποιός ανέφερε, επίσης, ότι η σχέση τους ήταν πιο δύσκολη για την αγαπημένη της επειδή δεν βρίσκεται στον χώρο του θεάματος και δεν της αρέσει η δημοσιότητα. «Είναι τόσο λυπηρό να βλέπεις τι συνέβη με την οικογένειά της πάνω σε αυτό. Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι θα αλλάξουν τη στάση τους απέναντι στα πράγματα», είπε.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney... αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney», έγραψε η ηθοποιός σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram. Η ηθοποιός έχει, επίσης, ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Royce, μέσω παρένθετης μητέρας. 

Η σύντροφος της Γουίλσον είναι επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχων και έχει ιδρύσει την εταιρεία «Lemon Ve Limon». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Πηγή: skai.gr