Δεν γυρίζει ο Τζόνι Ντεπ στους Πειρατές της Καραϊβικής -«Φήμες» η συμφωνία με τη Disney

Ο επίσημος εκπρόσωπος του ηθοποιού διέψευσε τα όσα ακούγονταν για συζητήσεις με τη Disney.

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ ενθουσιάστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι ο ηθοποιός φέρεται να είναι σε συζητήσεις για επιστροφή του στους Πειρατές της Καραϊβικής μετά την απόλυσή του από το franchise το 2018. Ωστόσο, είναι απίθανο ο σταρ να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο του ως Τζακ Σπάροου, καθώς ο επίσημος εκπρόσωπός δήλωσε ότι πρόκειται απλώς για φήμες.

Μάλιστα, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Ντεπ είχε συνομιλίες με την Disney για «συμφωνία 300 εκατομμυρίων δολαρίων» και είπαν στο NBC News: «Αυτό είναι φτιαχτό».

Ο Ντεπ ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής σε πέντε ταινίες με τους Πειρατές τα τελευταία 15 χρόνια και έκανε αυτό που πιστεύεται ότι ήταν το τελευταίο του ταξίδι στο Black Pearl στο Dead Men Tell No Tales που κυκλοφόρησε το 2017.

Ωστόσο, μια πηγή είπε στο Poptopic ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney για μια συμφωνία, αφού κέρδισε τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση, την Άμπερ Χερντ.

Πηγή, μάλιστα, αποκάλυψε στη Daily Mail ότι η Disney ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη σχέση με τον Ντεπ και πρόσφατα επικοινώνησε μαζί του. Είπαν: «Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Άμπερ Χερντ και τον ρώτησαν αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη πειρατική ταινία ή δύο.»

Πηγή: Daily Mail