Nέες φωτογραφίες της Margot Robbie ως Barbie και του Ryan Gosling ως Ken

Τα γυρίσματα τώρα λαμβάνουν χώρα στο Los Angeles, συγκεκριμένα στην παραλία Venice στην California.

Η καινούργια ταινία «Barbie» που όλοι αναμένουν να δουν στους κινηματογράφους έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα, με την Margot Robbie στον ρόλο της Barbie και τον Ryan Gosling ως Ken. Οι πρώτες φωτογραφίες εξέπληξαν το κοινό με την τρομερή ομοιότητα που έχει η ηθοποιός με την παιδική κούκλα.

Τα γυρίσματα τώρα λαμβάνουν χώρα στο Los Angeles, συγκεκριμένα στην παραλία Venice στην California και τα στιγμιότυπα μας δείχνουν τους δύο ηθοποιούς να κάνουν πατινάζ στον δρόμο, ντυμένοι με πολύχρωμα ρούχα που παραμπέμπουν στο στυλ των '80s.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023 με σκηνοθέτη την Greta Gerwig. Επίσης η ηθοποιός με την βοήθεια του συζύγου της Τομ Άκερλεϊ αναλαμβάνει την παραγωγή της ταινίας. Η ίδια είχε κάνει δήλωση στο παρελθόν για το project, λέγοντας: «Αυτός ο ρόλος, καθώς και η παραγωγή της ταινίας, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά το κοινό σε όλο τον κόσμο».

Πρόσθεσε επίσης: «Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές, αλλά και διάφοροι συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτόν τον ρόλο. Ο κόσμος ακούει Barbie και φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του για το πώς μπορεί να είναι η ταινία, όταν όμως ακούει ότι την σκηνοθετεί η Greta Gerwig, συνειδητοποιεί ότι μάλλον δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται».

Πηγή: Must
TAGS: Barbie